Organik upgrade nu leverbaar voor Linn Klimax DS/DSM

13 apr - De eerste door Linn ontworpen D/A-converter heet Organik

Organik upgrade beschikbaar voor alle Linn Klimax DS/DSM modellen

Organik upgrade beschikbaar voor alle Linn Klimax DS/DSM modellen

Linn heeft zojuist aangekondigd om haar laatste innovatie op D/A-converter gebied beschikbaar te maken als upgrade voor alle huidige Linn Klimax DS en Linn Klimax DSM bezitters! De Linn Klimax DS streaming-audiospeler was de eerste referentie streaming-audiospeler in haar klasse en zag het levenslicht in juli 2007. Sindsdien is Linn blijven innoveren in hun streven naar een betere muziekweergave en stelde bezitters in de gelegenheid om deze upgrade's aan te kunnen schaffen om zo, indien gewenst, bij te blijven aan de huidige stand van techniek. Doordat Linn hun spelers volledig zelf ontwikkelen zijn zij van niemand afhankelijk. Zij schrijven zelf de software waarop hun platform draait en zorgen zij met grote regelmaat voor update's om de Linn streaming-audiospelers up-to-date te houden. Kocht u dus in 2007 (15 jaar geleden!) een Linn streaming-audiospeler dan draait deze speler nu nog steeds dezelfde firmware als de huidige modellen! 15 jaar aan digitaal onderhoud is een zeer knappe prestatie en er zijn maar weinig fabrikanten die dat waar kunnen maken.

Alle Linn  Klimax DS- en DSM-varianten kunnen nu worden uitgerust met een upgrade van de Organik DAC-architectuur. Deze upgrade heeft als bijkomend voordeel dat het DSD256 en 24-bit/384kHz streaming-mogelijkheden toevoegt aan oudere Klimax-streamers, waardoor het helemaal up-to-date is met het huidige vlaggenschipplatform van Linn.

OrganikKlimaxDSDSM Facebook

Alleen als het de moeite waard is

Het ontwerpen en bouwen van hun eigen DAC (Digitaal/Analoog Converter) was een grote uitdaging en alleen de moeite waard om te doen als het resultaat aanzienlijk beter zou zijn dan hun eerdere ontwerpen met zorgvuldig geoptimaliseerde chips van derden. Organik is compromisloos ontworpen en volledig in eigen huis ontwikkeld en is de belichaming van meer dan dertig jaar innovatie en expertise op het gebied van digitale technologie. Deze laatste schakel is dan nu een feit en daarmee legt Linn de lat zeer hoog op het gebied van muziekreproductie. Het vlaggenschap van Linn de Klimax DSM Organik zoals deze vorig jaar op de markt geïntroduceerd werd, is zowel nationaal als internationaal beoordeeld als de absolute top in streaming-audio. Bekijkt u onderstaande video eens hoe organiek tot stand kwam.

Bent u in het bezit van een vorige generatie Linn Klimax DS of Linn Klimax DSM en u wilt uw speler laten uitvoeren met de Organik upgrade? Neem dan contact met ons op. 

Een Linn Organik upgrade kost € 6.535,- inclusief montage en vijf jaar garantie