Show met Linn Klimax Organik en Sonus Faber Il Cremonese Ex3me 5november a.s.

02 nov - Linn en Sonus Faber; een top combinatie!

Show met Linn Klimax Organik en Sonus Faber Il Cremonese Ex3me op zaterdag 5 november a.s.

Show met Linn Klimax Organik en Sonus Faber Il Cremonese Ex3me op zaterdag 5 november a.s.

Een echte introductie hebben we door alle Covid maatregelen van de afgelopen twee jaar niet kunnen geven dus nu is het tijd om de Linn Klimax DSM Organik in het zonnetje te zetten. Samen met de Klimax Twin eindversterker is dit een onverslaanbaar duo. 

Linn zette in 2007 de eerste stappen in de richting van streaming-audio technologie met de komst van de Linn Klimax DS en dat is inmiddels alweer 15 jaar geleden! De wereld is sindsdien drastisch veranderd. Linn pionierde destijds met de Linn Klimax DS waaruit later de Linn Klimax DSM zou volgen. Dat heeft Linn zeker geen windeieren gelegd en de firma uit Glasgow was dan ook jarenlang marktleider op het gebied van streaming-audio. Uniek is ook dat deze Linn Klimax DS uit 2007 nog steeds volledig up-to-date is en exact dezelfde firmware draait met alle toepassingen van deze tijd. 15 jaar aan digitaal onderhoud is uniek te noemen voor een product. Maar niet voor Linn, een Linn is gemaakt om lang mee te gaan en onze klanten kunnen dat volmondig beamen.

Klimax DSM 0 Silver Drama Landscape web res 0
Klimax DSM 0 Silver Front Top Shadow web res

Vul hier uw eigen inhoud in.

KDSM Product Facebook Instream

Linn's eerste in huis ontworpen D/A-converter van topklasse!

De Organik DAC is geheel in eigen huis ontworpen en vervaardigd en is de allereerste digitaal naar analoog converter van Linn. Deze nieuwe DAC-architectuur vormt het kloppend hart binnen de Linn Klimax DSM. Het zet nieuwe maatstaven op het gebied van muziekreproductie; nog nooit was de geluidskwaliteit en beleving zo hoog. Een Linn Klimax staat voor het allerbeste op gebied van geluidskwaliteit, bouwkwaliteit, componenten en vormgeving zonder enig compromis. Met Organik verwerkt Linn elk element van het digitaal naar analoog conversieproces met behulp van een combinatie van FPGA-verwerkingen discrete conversie.Deze zijn ontworpen om in perfecte harmonie samen te werken en ontworpen om zo een aanzienlijk lagereruisvloer en vervorming te verkrijgen. Ten opzichte van Katalyst behaalt Organik zelfs een 20 Db lagere signaal/ruisverhouding! Bekijk hier beneden de video over het ontwerp van Linn's eigen D/A-converter: Linn Organik.

Sonus Faber Il Cremonese Ex3me

Als trotse Sonus Faber Reference dealer in Nederland is het eindelijk de beurt aan een van de kopstukken uit het Sonus Faber assortiment; namelijk de Il Cremonese Ext3me. Wij hebben ons model vers uit Italië binnen gekregen in de chique kleur Wengé, en oh boy, wat staat deze kleur hem geweldig! Met de investering van de Sonus Faber Il Cremonese Ex3me hebben we doelbewust gekozen om ook het top segment van Sonus Faber aan bod te laten komen. Van zo'n kostbare luidspreker verwachten we extreme prestaties zoals ook de modelnaam impliceert. Sonus Faber heeft de afgelopen jaren vol ingezet op research en ontwikkeling van haar luidsprekerconcepten en dit model is de laatste vervolmaking van het al bestaande model Il Cremonese. Als luisterinstrument werd deze luidspreker talloze malen ingezet als favoriet bij de Sonus Faber R&D team leden, dat diende als referentiemodel voor de ontwikkeling van verschillende technische oplossingen. Dit concept leidde tot het idee om de Il Cremonese te gaan gebruiken als basis voor een uniek luidsprekersysteem met een nauwkeurig prestatiedoel: absolute neutraliteit. Il Cremonese ex3me belichaamt een luidsprekersysteem dat tot leven komt door elementen uit het oorspronkelijke project maar ook te kiezen voor enkele iconische oplossingen die zijn afgeleid van Sonus Faber's 30th Anniversary Celebration conceptluidsprekermodel Ex3ma.


DSCF00

Ervaar zelf de perfectie van Linn en Sonus Faber

Linn en Sonus Faber is voor ons een match made in heaven! Zo fraai combineren deze merken. Wij demonstreren dit top systeem op zaterdag 5 november a.s. Kom langs en ervaar waarom wij vinden dat beide merken tot de absolute top behoren! De betoverende rijke klankschakeringen van Sonus Faber en het hyper oplossende vermogen van de Linn Klimax Organik zijn slechts enkele aspecten wat deze combinatie zo bijzonder maakt. Tevens demonstreren wij de  Linn Selekt LP 12 voorzien van de splinternieuwe Arko toonarm en Kendo MC-element.

Wij demonstreren van 11.00u tot 16.00u en reserveren is niet nodig!

Tot zaterdag!

Martijn Lavrijsen en Erik Paulus

Linn Arko Tonearm Closeup WR
Linn Kendo Q WR