Show: Moon, Sonus Faber, Aurender En Eat Zaterdag 26 September Bij Audioxperience In De Schijnwerpers! - Audio Experience Live

16 sept -

Show: Moon, Sonus Faber, Aurender En Eat Zaterdag 26 September Bij Audioxperience In De Schijnwerpers!

Show: Moon, Sonus Faber, Aurender En Eat Zaterdag 26 September Bij Audioxperience In De Schijnwerpers!

AudioXperience heeft de afgelopen weken een aantal zeer mooie nieuwe producten binnen gekregen. Voor ons reden genoeg om deze zaterdag 26 september aan u te presenteren c.q. demonstreren.


moon 00i jpg

Kom lekker luisteren naar een schitterende set bestaande uit Moon elektronica, de nieuwe Aurender N-10 muziekserver en de schitterende nieuwe C-sharp platenspeler van EAT.

EAT is een nieuwkomer bij AudioXperience en voor ons een merk dat schitterend is gebouwd, maar veel belangrijker nog fantastisch klinkt! Als luidspreker kiezen we voor de Sonus Faber Olympica II, weliswaar geen nieuwtje, maar wel één van onze favoriete luidsprekers in ons pakket!… Neem uw favoriete LP mee dan wassen wij deze gelijk voor u!

000 0 0x

Afzonderlijk stuk voor stuk top componenten, maar dat is zeker geen garantie dat deze samen een muzikaal geheel vormen. Deze combinatie is in staat om uw muziekcollectie tot leven te laten komen. De set bestaat uit de volgende componenten:

– Moon Evolution 600i geïntegreerde versterker.

– Moon Neo 380 DSD Dac.

– Moon 310LP + 320S Phono voorversterker.

– Aurender N-10 muziekserver.

– EAT C-Sharp platenspeler.

– Sonus Faber Olympica II luidsprekers.

Aurender N0

U bent van 10:00 uur tot 17:00 van harte welkom om al dit moois te komen beluisteren en aanschouwen! De koffie staat klaar…

Tot ziens bij AudioXperience