Tidal Beschikbaar Voor Naim En Moon Netwerkspelers! - Audio

01 okt -

Tidal Beschikbaar Voor Naim En Moon Netwerkspelers!

Tidal Beschikbaar Voor Naim En Moon Netwerkspelers!

TIDAL INTEGRATIE BESCHIKBAAR VOOR NAIM EN MOON NETWERKSPELERS!

NAIM heeft aangekondigd dat TIDAL vanaf 6 oktober beschikbaar zal zijn voor alle netwerkspelers en Uniti modellen met een 24bit/192kHz board.

Via Tidal is het mogelijk om lossless geluidskwaliteit te ervaren. De bibliotheek bestaat uit ongeveer 35 miljoen nummers. Tidal is volledig geïntegreerd in de NAIM control app waardoor het zich gemakkelijk laat bedienen. Voor alle bestaande en nieuwe gebruikers van Tidal is er een 90-dagen tellende gratis proefperiode.

Daarnaast zijn er kleine verbeteringen en performance upgrades doorgevoerd. Wij adviseren dan ook de update uit te voeren, dus ook als u geen gebruik van TIDAL wenst te maken. Tevens is de Naim app. ( IOS en Android ) verbetert. Op veler verzoek is de volumebalk nu te zien in elk scherm van de app. Ga hiervoor naar het instellingenmenu om dit te activeren.

Voor het gebruiken van Tidal is de laatste versie van de NAIM app nodig en een upgrade naar sw-versie 4.4. Meer uitleg over het upgraden kun je hier vinden. Lees voor het updaten de beschrijving. Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij de software upgrade voor u uitvoeren. Wilt u hier gebruik van maken neem dan even contact met ons op. Tel: 040 2906344 of martijn@audioxperience.com

Moon Tidal 0x

Ook het Canadese Moon heeft Tidal vanaf heden in haar MiND module en DAC’s met ingebouwde MiND geïntegreerd. Alvorens TIDAL te kunnen gebruiken dient u uw MiND te updaten naar Firmware versie 1.19. Mocht u hulp nodig hebben bij deze update, laat het ons even weten.

Heel veel luisterplezier gewenst!!