Uw bezoek aan AudioXperience in december 2020 - Audio Experi

01 dec -

Uw bezoek aan AudioXperience in december 2020

Uw bezoek aan AudioXperience in december 2020

Allereerst hopen wij dat u en uw familie in goede gezondheid verkeren gezien de huidige Covid-19 situatie. AudioXperience heeft zich voortdurend aangepast aan deze ontwikkelingen en neemt het uitgezette beleid dan ook uiterst serieus. Dat betekent gelukkig dat wij ons werk nog steeds kunnen uitoefenen en dat u als klant van harte welkom blijft! Natuurlijk met in achtneming van de dan geldende richtlijnen. Dat betekent voor u het volgende in december:


  • Bij binnenkomst graag uw handen desinfecteren.
  • Vanaf 1 december a.s. bent u verplicht een geschikt mondkapje te dragen.
  • Houdt minimaal 1.5 meter afstand.
  • Kom bij ingeplande luistersessies met maximaal 2 personen.
  • Voor u en onze veiligheid plannen wij uw komst zorgvuldig en dat betekent dat er geen andere bezoekers aanwezig zullen zijn.
  • Wij zorgen dat voor uw komst onze ruimtes goed geventileerd zijn.
  • Maar blijf vooral genieten tijdens uw bezoek en/of luistersessie, want dat blijft bij ons centraal staan :-)

Nog voor de kerst genieten?

Met de komende feestdagen in het vooruitzicht maken wij ons weer op voor een eindsprint. In de praktijk merken we juist in deze periode muziek centraal staat en dan vooral als je een systeem hebt dat niet goed werkt, krakkemikkig is, of op het punt staat om om te vallen. Wij hebben een ruim assortiment aan componenten die snel leverbaar zijn of we zelfs op voorraad houden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de gloednieuwe Linn Majik DSM streamingaudio-receiver. Een fantastische machine die in een klap al uw oude componenten vervangt en ook nog eens compact en stijlvol is vormgegeven.

Lees meer over de geweldige Linn Majik DSM
New Majik DSM 00 Detail Buttons 0
Majik DSM 0 Bedroom Wide 0

Sommige pakjes worden misschien wel een beetje groot voor onder de kerstboom maar soms moet je ook jezelf een beetje verwennen. En dat mag best, zeker als je het hele jaar hard gewerkt hebt. Onze tip voor december is de zeer stijlvolle en magistraal klinkende Naim Mu-So serie. Deze compacte systemen zijn ideaal om lokaal een ruimte van muziek te voorzien. Denk daarbij aan keuken, studeerkamer of slaapkamer maar ook in een woonkamer misstaan de Naim Mu-So zeker niet. Ervaar bij ons waarom deze componenten op een ander niveau staan dan Sonos of Blu-sound, en zeker als u muziekliefhebber bent. Er is al een Naim Mu-So vanaf € 900.-

Lees meer over de Naim Mu-So
NAIM LUKE EVANS  f ()
RS Mu so and Qb nd Gen