Vivid Audio Kaya S12 nieuw bij audioXperience

25 feb - Een wolf in Barbapappa kleding

Vivid Audio Kaya S12 nieuw bij AudioXperience

Vivid Audio Kaya S12 nieuw bij AudioXperience

Een waardige opvolger van de Vivid V1.5?

Vivid Audio Kaya S12 is de opvolger van onze best verkochte luidspreker van Vivid, namelijk de Vivid V1.5. Deze kleine 2-weg luidspreker met geintegreerde standaard was echt een “best kept secret”. Zijn performance was niet van deze wereld en ondanks zijn eigenwijze uiterlijk, werd deze luidspreker door velen omarmd. Helaas is deze luidspreker uit productie gegaan. Tijd om ruimte te geven aan zijn vernieuwde broertje; de Vivid Audio Kaya S12. De Kaya S12 vormt tezamen met de prachtig vormgegeven stand een tijdloos object en kan dus zonder moeite geïntegreerd worden in uw woonkamer. Het geheel komt modern en vloeiend over en de matzwarte uitvoering die we gekozen hebben staat hem erg goed. Vivid Audio heeft een reputatie op het gebied van een realistische, dynamische en muzikale weergave. Kan deze Kaya S12 in de voetsporen treden van zijn voorganger?

De Vivid Audio Kaya S12 maakt nu onderdeel uit van onze demonstratie voorraad. We kunnen u alvast vertellen dat dit wel een heel heel bijzondere luidspreker is. Vivid heeft kosten nog moeite gespaard om tot een zeer bijzonder luidsprekerontwerp te komen. We hebben het al zo vaak gezegd; de kwaliteit van onze fabrikanten ligt tegenwoordig extreem hoog.

Om alvast wat te verklappen: Deze kleine Vivid kunnen we toevoegen aan het rijtje als kandidaat voor de beste compacte twee-weg luidspreker aller tijden. Dat is een gedurfd statement, maar we kunnen er toch echt niet omheen.