Vpi Scout Ii Incl. Ortofon Quintet Blue Of Black - Audio Experience Live

29 mei -

Vpi Scout Ii Incl. Ortofon Quintet Blue Of Black

Vpi Scout Ii Incl. Ortofon Quintet Blue Of Black
AudioXperience biedt al jarenlang een zorgvuldig uitgekozen assortiment draaitafels waar liefhebbers van vinyl volledig aan hun trekken komen. Daarbij houden we nauwkeurig in het oog dat onze draaitafels een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding kennen en dat de prestatie buitengewoon is; want wij zorgen dat één plus één drie wordt! Een draaitafel zorgvuldig afregelen is een vak apart dat zeker niet zomaar door iedereen gedaan kan worden. Vakkennis en gevoel is vereist om de allerbeste geluidskwaliteit uit uw platencollectie te halen.
EGGP000 0 0x

VPI SCOUT II INCLUSIEF JMW T TOONARM

Wij hebben een aantal VPI Scout II draaitafels in voorraad genomen waarbij we een zeer fraaie combinatie hebben gemaakt met de Quintet elementen van Ortofon. Bij deze combinatie gaat onze eis “één plus één wordt drie” volledig op! VPI vervaardigd al ruim 37 jaar draaitafels van topkwaliteit. De draaitafels zijn zwaar en robuust vervaardigd en kennen een zeer hoogwaardige afwerking. De VPI Scout II dient al jaren als de referentie in zijn prijsklasse en is recent voorzien van de nieuwe JMW-T toonarm. Tevens is de Scout II voorzien van het lager en plateau uit de VPI Classic series. Zo ontstaat er een draaitafel met een ongekende fraaie en industriële look.

EGGP000 0 0x

ORTOFON

Wij hebben gekozen om Ortofon Quintet elementen te monteren in de JMW-T toonarm. Het Deense Ortofon (actief sinds 1918!! ) heeft met de Quintet serie een fraaie reeks elementen op de markt gebracht. Naar keuze monteren wij de Ortofon Quintet Blue (€ 399.-) of Quintet black (€799,-). De Blue is een low output MC element (o.5Mv) en voorzien van een naakte elliptisch geslepen diamant gemonteerd op een aluminium cantilever. De Black (€ 799,-) is een low output MC element ( o.5mv) en voorzien van een naakte Shibata geslepen diamant gemonteerd op een Boron cantilever.

EGGP000 0 0x

PACKAGE DEAL!

Wij bieden u deze top draaitafel aan tegen een hele interessante prijs!
Uw voordeel bedraagt maar liefst € 1.000,-!

VPI Scout II met JMW-T arm en Ortofon Quintet Blue (€ 3.799,-) nu voor € 2.799,-.
VPI Scout II met JMW-T arm en Ortofon Quintet Black (€ 4.199,-) nu voor € 3.199,-.

Voor uitgebreide informatie of advies, bel of mail ons:

martijn@audioxperience.com
erik@audioxperience.com

AudioXperience Nuenen tel.nr: 040-2906344