Vrijdag 29 En Zaterdag 30 December Audioxperience Highlights Van 2017 - Audio Experience Live

21 dec -

Vrijdag 29 En Zaterdag 30 December Audioxperience Highlights Van 2017

Vrijdag 29 En Zaterdag 30 December Audioxperience Highlights Van 2017

2017 is bijna alweer voorbij…Het jaar is werkelijk waar voorbij gevlogen! Een jaar waarin we weer allerlei interessante producten de revue hebben zien passeren. De hifi markt blijft natuurlijk volop in beweging en dat is maar goed ook. Binnen ons assortiment hebben we zulke fraaie producten en met ongekende prijs-prestatieverhoudingen! Dat vinden wij steeds belangrijker; alles moet kloppen. We sluiten we het Oude Jaar af met een laatste show waarin we deze producten nog eens in het zonnetje willen zetten.

SYSTEEM 1: NAIM EN TOTEM ACOUSTICS VOOR ELKAAR GEMAAKT

Naim lanceerde het afgelopen jaar de voor ons zeer succesvolle Naim Uniti lijn. De Naim Uniti series kent een ongekend gebruiksgemak, connectiviteit en een waanzinnig goede geluidskwaliteit. Totem Acoustics verraste ons met de introductie van o.a. de Totem Sky en Sky Tower. Zeer betaalbare luidsprekers maar met zeer verrassende prestaties. Eigenlijk zoals we gewend zijn van Totem. Bowers & Wilkins introduceerde onlangs de DB-series subwoofers. Compacte, zeer krachtige subwoofers die zeer fijn in te regelen zijn via een handige app. Door de gesloten kastconstructie en de twee in reaction cancellation geplaatste basluidsprekers, is de laagweergave super strak en fraai doortekend. Wij zullen demonstreren met de Naim Uniti Nova en Totem Sky Tower aangevuld met de Bowers & Wilkins DB3-D subwoofer.

Unknown 0x

SYSTEEM 2: MARK LEVINSON NO 585, DCS NETWORK BRIDGE EN VIVID V1.5 SE

In onze nieuwe demonstratieruimte demonstreren wij een heel mooi high end systeem bestaande uit Mark Levinson, dCS en Vivid! De Mark Levinson No.585 vinden wij een excellente geïntegreerde versterker. Wij benutten de fraaie digitale ingangen optimaal door aansluiting van de dCS Network Bridge. Een uiterst betaalbare streaming-audiospeler van topkwaliteit. Vivid verraste ons op de valreep met de Vivid V1.5 SE. Het ontwerp is door Laurence Dickie herzien en aangepast en mag nu het label Special Edition dragen. Waarom wij dit een van de beste luidsprekers vinden in deze prijsklasse vinden mag u zelf bij ons komen beoordelen:-) Ook in dit systeem zullen wij een subwoofer toepassen van Bowers & Wilkins; namelijk het topmodel de DB1-D.

Collage Vivid Mark levinson

OLIEBOLLEN EN WIJN

Komt u ook nog even een oliebolletje eten met gluhwine en nog even lekker genieten van deze mooie systemen?

U bent welkom op:

Vrijdag 29 december van 13.00u tot 17.00u en Zaterdag 30 december van 11.oou tot 16.oou

Wij wensen u alvast hele fijne feestdagen en een goed en gezond nieuw jaar!

Martijn Lavrijsen en Erik Paulus