Zaterdag 10 Januari Audioxperience Nieuwjaarsborrel! - Audio Experience Live

03 jan -

Zaterdag 10 Januari Audioxperience Nieuwjaarsborrel!

Zaterdag 10 Januari Audioxperience Nieuwjaarsborrel!

U bent bekend met AudioXperience of nog niet? Kom dan kennismaken met ons en onze producten op de AudioXperience Nieuwjaarsborrel! Zaterdag 10 januari staat er voor u een hapje en een drankje klaar. Maar dat niet alleen: we hebben een aantal nieuwe producten binnen gekregen waar we u graag kennis mee laten maken.

Zo zal de nieuwe Moon HA430 hoofdtelefoonversterker incl. DSD DAC module, Moon 260 D CD transport en de Aurender X-100L de verschillende aangesloten hoofdtelefoons laten zingen.

Van Linn presenteren wij het Akudorik Exakt systeem en laten wij zien hoe mooi de nieuwe muziekdienst Tidal in de Linn DS producten integreert.

Natuurlijk ontbreekt ook Naim niet met zijn fantastische NDS netwerkspeler. Deze staat aangesloten op de Audio Research VSI 75 geïntegreerde buizenversterker en de Magico S1 luidsprekers maken het muzikale plaatje compleet!

Tevens kunt u de Sonus Faber Lilium al komen bewonderen, welke wij op zaterdag 31 januari zullen presteren tijdens ons Sonus Faber Lilium evenement!

Dus om een lang verhaal kort te maken: Kom met ons toosten op het nieuwe (audio) jaar!

ZATERDAG 10 JANUARI VAN 14:00 TOT 17:00 UUR.

Hopelijk tot ziens,

Martijn & Erik