Zaterdag 12 Juli: Introductie Vivid Audio Giya G4 Bij Audioxperience! - Audio Experience Live

21 jun - Ayre

Zaterdag 12 Juli: Introductie Vivid Audio Giya G4 Bij Audioxperience!

Zaterdag 12 Juli: Introductie Vivid Audio Giya G4 Bij Audioxperience!

Laurence Dickie, ontwerper van het Zuid-Afrikaanse Vivid Audio, heeft zichzelf weer overtroffen met het creëren van een top luidspreker in mini-formaat. De Giya G4 is zelfs minder hoog dan een Vivid V1.5. Giya weergave niveau is vanaf nu mogelijk in woonkamers die niet zo ruim zijn. Vivid Audio speelt hiermee duidelijk in op de trend om de plaatsbaarheid van luidsprekers te vergroten, een onderdeel wat vaak tot discussies leidt.

De bouwkwaliteit van deze luidspreker is zoals we gewend zijn van Vivid Audio: volledig met de hand vervaardigd, voor de G4 nieuw ontworpen midden -en bass weergevers en met de mogelijkheid om de luidsprekers in ieder gewenste kleur in mat of glans te verkrijgen.

Inmiddels heeft Vivid Audio zich bij AudioXperience een rotsvaste positie weten te verwerven.Onze klanten roemen dan ook de functionele en prachtige vormgeving tezamen met de ongekend hoge muzikaliteit en we zijn dan ook bijzonder trots om de Giya G4 te mogen introduceren!

Wij hebben gekozen voor een set-up die bestaat uit componenten waarbij puurheid en eenvoud voorop staat en die u wellicht ook kent van onze voorgaande shows.

De versterking bestaat uit de alom geprezen Ayre AX-5 geïntegreerde versterker, de bron uit een Aurender X-100L en Ayre QB-9 DSD DAC en bekabeling van AudioQuest en Crystal Cable.

Wij zullen een tweetal mooie presentaties verzorgen:

1e Presentatie: zaterdag 12 juli van 12.00u tot 13.30u

2e Presentatie: zaterdag 12 juli van 15.00u tot 16.30u

meldt u aan via info@audioxperience.com of neem telefonisch contact met ons op.

Wees er snel bij wat het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

Tot ziens!

Martijn Lavrijsen en Erik Paulus


Meer over