Zaterdag 15 November Audio Research Solid State Show Bij Aud

02 nov -

Zaterdag 15 November Audio Research Solid State Show Bij Audioxperience!

Zaterdag 15 November Audio Research Solid State Show Bij Audioxperience!

Zaterdag 15 november Audio Research Solid State Show bij AudioXperience!

Ultieme muziekweergave wordt door velen nagestreefd maar slechts zelden tot in absolute perfectie uitgevoerd. Audio Research is met ruim vier decennia ervaring zonder twijfel één van de grondleggers van high-end audio. Vandaag is elke Audio Research nog even puur als de eerste modellen van geestelijk vader William Zane Johnson en wordt de lijfspreuk ‘high definition’ nog altijd tot in het kleinste detail doorgevoerd. Dezelfde passie stroomt door de aderen van het AudioXperience team. Geen wonder dat de uitzonderlijke kracht van Audio Research nu ook in Nuenen te beleven is.

Audio Research is van oorsprong een merk dat de muzikale oplossing uit een buis haalt. Al gaat deze theorie vandaag de dag niet (helemaal) meer op. Audio Research maakt ook schitterende Solid State producten. Deze zijn prima in een gesloten meubel te plaatsen en sluiten dus naadloos aan bij filosofie van AudioXperience: Het creëren van een realistische geluidsweergave in de woonomgeving!

Vanzelfsprekend bent u bij AudioXperience ook van harte welkom voor uw oudere Audio Research modellen. Service, revisies en upgrades worden samen met distributeur Audiac met de grootste zorg en originele onderdelen uitgevoerd. Voor ons is Audio Research namelijk meer dan een audiomerk, het zijn muziekinstrumenten van pure klasse!

Op zaterdag 15 november kunt u kennis komen maken met de Audio Research Solid State eindversterker DS-450, gecombineerd met de LS 27 voorversterker wordt dit een muzikaal feest! Als luidspreker dit keer de Vivid Audio Giya 3.

Zaterdag 15 November:

Van 10:00 tot 17:00 maakt u kennis met de Audio Research’s Solid State modellen.

U bent van harte welkom!

Martijn & Erik

Vul hier uw eigen inhoud in.