Zaterdag 6 April Dcs Bartok Event Met Dcs Technical Director Andy Mcharg! - Audio Experience Live

28 mrt -

Zaterdag 6 April Dcs Bartok Event Met Dcs Technical Director Andy Mcharg!

Zaterdag 6 April Dcs Bartok Event Met Dcs Technical Director Andy Mcharg!
De dCS Bartók is allereerst een echte D/A converter met USB-, AES-EBU ,S/P-DIF digitale ingangen en beschikt hij, net zoals zijn grotere broers, over Master Clock aansluitingen. Muziek kan afgespeeld worden via Ethernet van een NAS, Online muziekservices zoals TIDAL en Spotify en er kan gestreamd worden vanuit Apple-devices via Apple Airplay. Tevens is de dCS Bartók Roon endpoint; dus de user-interface is ook een feestje! De Bartók speelt alle hoge resolutie standaarden zoals DSD en DXD, MQA en alle 24 bit varianten af. Tevens is de Bartok uitgerust met onafhankelijke gebalanceerde en singel ended lijnuitgangen die rechtstreeks een eindversterker kunnen aansturen, waardoor een aparte voorversterker niet (persé) nodig is. Wij verwachten dat deze nieuwe dCS de benchmark gaat worden in zijn prijsklasse en zelfs daarboven! Kom luisteren, kom luisteren…
bar 00

IN DEPTH MET ANDY MCHARG, TECHNICAL DIRECTOR BIJ DCS

Wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat Andy McHarg, Sinds 2005 Technical Director bij dCS, ons komt assisteren tijdens het dCS Bartok evenement op zaterdag 6 april a.s. Andy kan u als geen ander over dCS vertellen. Zo vertelt hij hoe de dCS Ring DAC werkt, bespreekt hij hoe de dCS producten met software updates, over tijd, beter worden en demonstreert hij u wat een dCS Master Clock aan muzikale meerwaarde biedt. Natuurlijk staat de presentatie vooral in het teken van muziek en zal de focus vooral op muziek luisteren liggen.Om iedere bezoeker zo optimaal mogelijk te kunnen laten genieten van de Bartok hebben wij besloten om 3-tal sessies te organiseren. Per sessie zijn maar 10 plaatsen beschikbaar.Wilt u er graag bij zijn meldt u dan snel aan bij welke sessie u aanwezig wilt zijn. Geef eventueel 2 mogelijkheden op.

U kunt zich aanmelden via martijn@audioxperience.com of telefonisch op +31(0)402906344.

Sessie 1) 10:30 uur – 12:00 uur. (VOL)

Sessie 2) 13:00 uur – 14:30 uur.

Sessie 3) 15:00 uur – 16:30 uur.

Mocht 6 april niet uitkomen, geen paniek, we hebben de dCS Bartok permanent op demo staan. Een luisterafspraak is dus zo gemaakt (helaas dan zonder de technische uitleg van Andy McHarg ;-)).

Tot zaterdag 6 april!


bar 0