Magico M3, Spectral DMA 400 en dCS Vivaldi One - Audioxperie
nl

Een systeem met 's wereld's mooiste componenten

Magico M3, Spectral DMA-400SV en dCS Vivaldi One

Van heel goed naar nog beter

Zoals we bij menig project al hebben vermeld; een systeem groeit door de jaren heen naar een bepaald niveau en dat is heel logisch. Het zijn dan ook vaak grote uitgaven. Deze klant had echter al een systeem waarvan de meesten van ons al van zouden dromen. Denk aan een Mark Levinson systeem met mono-eindversterkers, een Mark Levinson Multi-disc speler en Dynaudio Evidence Master luidsprekers. Deze laatste kom je natuurlijk niet overal tegen. De Dynaudio Evidence Master doen nu dienst in zijn Home Theater waar we in latere instantie nog een apart verslag van zullen maken.

DSCF0

De Spectral DMC-30SV en Spectral DMA-400SV mono-eindversterkers tezamen met een dCS Vivaldo One met Vivaldi Masterclock en een Linn Klimax LP 12 platenspeler.

“Dit was het meest realistisch klinkend systeem dat wij ooit in onze luisterruimte hoorden.. “

DSCF0

Detail van het gave Bassocontinuo Aeon 2.0 meubel uitgevoerd in carbon en leder, de roestvrijstalen kolommen zijn in koper uitgevoerd.

DSCF0

Het complete Vivaldi systeem gereduceerd tot twee componenten: dCS Vivaldi One met separate Vivaldi Masterclock.

DSCF0

De sublieme Magico M3 luidsprekers geplaatst op de bijgeleverde Magico M-pod's. Een luidspreker die je wereld qua muziek beleving op zijn kop kan zetten.

In een keer naar het hoogste niveau

De wens was dus hier om ineens naar een absoluut hoog niveau te gaan, alles moest kloppen tot de kleinste details en dat zie je in dit systeem terug in zaken als het fraaie meubel van het Italiaanse Bassoconitinuo en de  topbekabeling van MIT voor Spectral op Level 1 niveau. Gekozen werd voor de Spectral Reference Standard DMA-400SV monoblokken in combinatie met de Spectral DMC-30SV (Super Veloce). Als bron de Magistrale dCS Vivaldi One met separate dCS Vivaldi Masterclock.

DSCF00

De Linn Ekos SE tooarm is voorzien van het Linn Kandid element.

DSCF0

De Spectral DMC-30SV (Super Veloce) voorversterker.

DSCF0

Onthuld de kleinste en meest subtiele details; de met diamant gecoate Beryllium tweeter.

DSCF0

De statige Magico M3 vanaf de zijkant gefotografeerd; laat u niet misleiden door de carbon zijpanelen want deze luidspreker weegt maar liefst 145 kg per stuk!