Audio Analogue AADAC | AudioXperience

Audio Analogue AADAC

nl

IMG

De Audio Analogue AAdac is het nieuwste product uit de Pure AA-lijn. Net als de AAcento en AAphono is het een product dat perfect past in de Audio Analogue-filosofie. Het eenvoudige ontwerp, de opmerkelijke geluidsprestaties en de grote zorg voor de afwerking en de selectie van materialen en onderdelen maken het een perfecte partner voor uw digitale bronnen. De AAdac herbergt een krachtige D / A-converter van ESS-Sabre type ES9038 met een performance tot 32 bit 768 Khz en Amanero USB-converter tot 32bit / 384 KHz en Native DSD tot 512.

Voor elk van de digitale ingangen zijn er 7 verschillende digitale filters vooorhanden. Er zijn twee SP-DIF coaxiaal, 1 Toslink en 1 AES / EBU ingang voorhanden. Ook is er een Bluetooth aptX® draadloze audio-ingang.

De AAdac heeft separate voedingen speciaal voor digitale en analoge secties. Volledig gebalanceerde eindtrap en met discrete audiograde componenten om de ultra-low noise en ultra-low distortion digitale stage te ondersteunen. Hoofdtelefoonbezitters komen ook aan hun trekken want er is een hoogwaardige versterker hiervoor aan boord. De volledig geblaseerde output-stage is geregeld dus u kunt direct een eindversterker aansluiten.

De AAdac is kleine maar krachtige en slimme d/a-converter en is klankmatig erg fraai. Bent u op zoek naar d/a-converter voor een betaalbare prijs dan is het beluisteren van deze bijzondere AAdac absoluut een must.

Combineer de Audio Analogue AADAC met een streamingaudio-transport zoals een Aurender of met Audio Analogue's eigen AADrive cd-transport en u hebt een muziekbron van formaat! Compact maar van grote klasse. Deze D/A-converter is een best kept secret en de kwaliteit is zoals we gewend zijn van Audio Analogue: namelijk topklasse!

Nieuwprijs: € 4.750,-

demoprijs: € 2.500,-

Kenmerken:

- Verkeert in nieuwstaat

- ESS-Sabre type ES9038

- Gebalanceerd ontwerp

- AES/Coax/toslink

- Bluetooth aptX®

- DSD 512 playback

- vol aluminium behuizing

- Compleet met originele verpakking


Nieuwprijs: € 4.750,-

demo prijs : € 2.500,-

Reserveer dit item:

email: info@audioxperience.com

telefoon: 040-2906344

IMG 0
IMG

Wilt u meer weten of dit product reserveren?

Met wie hebben we het genoegen?

Vul uw naam in

Aangenaam
Waar kunnen we u mee helpen?

Vul a.u.b. uw gegevens in:

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw