Bowers & Wilkins 707 S2 wit demo

Bowers & Wilkins 707 S2 wit

nl

IMG

Betaalbaar en premium kwaliteit, zo zouden wij de 700-serie van Bowers & Wilkins willen omschrijven. De 700-serie profiteert van de unieke innovaties welke ontwikkeld werden voor de 800-serie. Zo zien wij bijvoorbeeld het conus materiaal Continuum haar intrede doen ter vervanging van het bekende gele Kevlar. Kijken we naar de toegepaste tweeter, dan zien we hier in plaats van een Diamond tweeter een nieuw ontwikkelde Carbon tweeter. Deze tweeter weet nog steeds een zeer hoge mate van detaillering weer te geven maar tegen een aanzienlijke reductie van de kosten. In het laag zien we nu Aerofoil Profile woofers toegepast worden wat de strakheid van de laagweergave ten goede komt. Bowers & Wilkins heeft van de vernieuwde 700 series 2 echt een succes weten te maken en heel betaalbaar.

Dit is de kleinste en meest betaalbare luidspreker in ons assortiment maar verdient net zoveel aandacht als de grotere modellen. Het voordeel van Bowers & Wilkins is de schaalgrootte waarop zij opereren. Al die technologische innovaties komen dus ook uiteindelijk terecht bij de kleinste modellen.Hiervan is de Bowers & Wilkins 707 een geslaagd voorbeeld. Op de kwaliteit van kastconstructie, drivers en cross-overs zien we geen beperkingen en juist op deze onderdelen scoort dit kleine luidsprekertje juist hele hoge ogen. De kast is compact door de kleine afmeting, maar zeer stijf en naar verhouding zwaar. Ook hier zien we dezelfde Carbontweeter toegepast worden en ook heel bijzonder een midrange/woofer gemaakt met continuum conus-materiaal.

Deze luidspreker vinden we een snoepje om te zien, maar is heel serieus in zijn prestaties. Dat kan ook niet anders met zoveel DNA rechtstreeks uit de toplijnen.Om maar met de deur in huis te vallen; het is ongelofelijk hoe goed deze kleine luidspreker presteert.Alle facetten van een goede weergave zijn hier aanwezig. Natuurlijk moeten we hier geen sublaag weergave verwachten, maar indien gecombineerd met een versterker van goede kwaliteit dan geeft deze luidspreker echt energie. Wij combineren hem vaak met een Naim Uniti Atom. Een volwaardig duo met alles wat je maar kunt verlangen aan functionaliteit en geluidskwaliteit.Ervaar de prestaties van dit systeem. Het is echt indrukwekkend!


Kenmerken:

- Verkeert in nieuwstaat

- 2 weg systeem

- Reflex

- Continuum Bas/midden driver

- Verassend complete weergave

- Bi-wiring

- Incl garantie

- Compleet met originele verpakkingNieuwprijs: € 1.200,-

Demo prijs : € 499,-

Reserveer dit item:

email: info@audioxperience.com

telefoon: 040-2906344

IMG
IMG

Wilt u meer weten of dit product reserveren?

Met wie hebben we het genoegen?

Vul uw naam in

Aangenaam
Waar kunnen we u mee helpen?

Vul a.u.b. uw gegevens in:

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw