Soulution 311 eindversterker demo | AudioXperience Nuenen

Soulution 311 eindversterker (demo)

nl

IMG 0

Een ideale eindversterker stuurt ongeacht het aangeboden signaal, uw luidsprekers zonder enige moeite aan. In alle rust controleert de eindversterker de beweging van de conussen om exact dat te doen om een natuurgetrouwe weergave te realiseren. Stroom, Controle en Snelheid…zijn enkele kenmerken die met een hoofdletter hier geschreven worden. De Soulution 311 is ontworpen met als doel zo dicht mogelijk te komen aan de eigen referentie ontwerpen. Laat u inspireren door een compromisloze muziekervaring en geniet van de loepzuivere weergave met zijn schier oneindige hoeveelheid klankschakeringen.

Het audiogedeelte van de Soulution 311 is fysiek gescheiden van de voeding en digitale circuits. Dit om interferenties tot een minimum te beperken, zijn deze secties extra afgeschermd. Het eindversterker gedeelte en de speciale voedingen zijn uitgevoerd in dual-mono-indeling voor een optimale kanaalscheiding (> 105 dB), wat essentieel is voor een driedimensionaal geluidsbeeld. Het versterkingscircuit van de 311 is gebaseerd op de technologie die wordt gebruikt in de Series 5-versterkers. De stroomversterking vindt plaats in drie fasen, elk met een smal, bijna lineair werkbereik. De hoge klasse A-werking, aangevuld met een opslagcapaciteit van meer dan 160.000 µF, resulteert in een vrijwel oneindige impulsrespons. High-precision idle current management zorgt voor een optimale klasse A-werking onder alle omstandigheden, zonder dat er enige aanpassing van het muzieksignaal nodig is. Hierdoor is optimaal geluid direct vanaf het inschakelen gegarandeerd. Regelcircuits beschermen tegen RF- of DC-signalen aan de ingang of kortsluiting aan de ouputs; veiligheid gegarandeerd!

In totaal zes voedingen, geoptimaliseerd voor elke functie, voeden de geïntegreerde versterker. Vier geavanceerde schakelende voedingen leveren 1200 VA aan audiofiele kwaliteit. Ze beschikken over hoogwaardige filtering aan de ingang en uitgang, en high-speed oplossing spanningsregelaars om aanzienlijk stabieler vermogen te leveren dan elke conventionele, op transformator gebaseerde technologie. Resulterend in een ongekende stabiele stroom leverantie en stabiliteit. Samen met de hoge dempingsfactor is er totale controle over uw luidsprekers. Daarmee bereiken we samen met de Soulution 325 voorversterker een ideale combinatie voor een topklasse weergave.


Kenmerken:- Verkeert in nieuwstaat

- 6 powersupplies

- 1x balanced input

- 1x Single ended

- 120 watt/240 watt 8/4 Ohm

- Vol aluminium behuizing

- gewicht 18 kg

- Inclusief originele verpakking en garantie
Nieuwprijs: € 18.500,-

Nu : Prijs op aanvraag

Reserveer dit item:

email: info@audioxperience.com

telefoon: 040-2906344

IMG
IMG

Wilt u meer weten of dit product reserveren?

Met wie hebben we het genoegen?

Vul uw naam in

Aangenaam
Waar kunnen we u mee helpen?

Vul a.u.b. uw gegevens in:

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw