Soulution 325 pre-amp demo | AudioXperience Nuenen

Soulution 325 voorversterker (demo)

nl

IMG

Een voorversterker mag het muzieksignaal alleen versterken of verzwakken, en op geen enkele wijze veranderen. Geen vervorming, brom of ruis toevoegen en tegelijkertijd moet de voorversterker hele lage waarden van overspraak hebben en ook nog breedbandig moeten zijn. De Soulution 325 voorversterker voldoet op elegante wijze aan deze eisen. Een eersteklas phonotrap en een voortreffelijke D/A-converter zijn ook als optie verkrijgbaar en vormt hij zichzelf tot het middelpunt van uw ideale muzieksysteem.

Het belang van een goede voorversterker wordt vaak onderschat, terwijl de combinatie van voor-en-eindversterker absoluut een twee eenheid moet zijn. Ontworpen om de eindversterker te laten excelleren. Soulution zorgt voor een perfecte balans en harmonie ongeacht welke serie u instapt. Een evenwichtig ontwerp zorgt voor de minste componenten in het signaalpad. Fysieke scheiding van het linker- en rechterkanaal zorgt voor optimale overspraak-prestaties. Hoogwaardige relais schakelen tussen de ingangen. De Soulution 325 waakt tevens over uw eindversterker en luidsprekers wanneer DC--spanning in bronsignalen opgemerkt worden.

De volumeregeling van de 325 maakt uitsluitend gebruik van zeer nauwkeurige, metaalfolieweerstanden en regelt zowel het volume als de balans. Om schakelpieken tijdens volumeveranderingen te voorkomen is de Soulution 325 uitgerust met een tweede volumeregelaar met een PGA (Programmable Gain Amplifier). Deze is alleen actief tijdens het volumeregelingsproces en lijkt op een potentiometer. Deze maakt het mogelijk het volume in vloeiende, klikvrije stappen aan te passen. Zodra de nieuwe gewenste niveauwaarde is geselecteerd, keert het apparaat terug naar de precisieweerstanden. Een voorbeeld van perfectie zoals we graag zien!

Soulution maakt gebruik van state of art geschakelde voedingen, net zoals Linn deze bijvoorbeeld toepast. Geschakelde voedingen kunnen superieur zijn aan lineaire voedingen, mits deze ook compromisloos ontworpen zijn. wij deze Geschakelde voedingen bieden voedingsspanningen aan die stabieler zijn en minder ruis bevatten dan andere voedingstechnologieën. Een geschakelde voeding en audiofiele DC-DC converters met lineaire regelaars zorgen voor de benodigde voedingsspanningen voor de 325 voorversterker. Inductie van ruis wordt weggelaten door fysieke scheiding van de analoge audiokaarten en effectieve afscherming. Door de extreem lage ruisvloer en hoge bandbreedte laat de Soulution 325 voorversterker extreem veel detail horen en is de ruimtelijke werking verbluffend goed.

Nieuwprijs: € 13.500,-

Demoprijs: Op aanvraag


Kenmerken:

- Verkeert in nieuwstaat (demo)

- Hoogwaardige SPS Voeding

- 2x balanced input

- 2x Single ended

- Zeer nauwkeurige volumeregeling

- optioneel Phono stage

- Vol aluminium behuizing

- gewicht 13 kg

- Afstandbediening

- Inclusief originele verpakking en garantie
Nieuwprijs: € 13.500,-

Nu : Prijs op aanvraag

Reserveer dit item:

email: info@audioxperience.com

telefoon: 040-2906344

IMG
IMG

Wilt u meer weten of dit product reserveren?

Met wie hebben we het genoegen?

Vul uw naam in

Aangenaam
Waar kunnen we u mee helpen?

Vul a.u.b. uw gegevens in:

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw