Audio Analoque audio beluisteren en kopen? | AudioXperience

Audio Analoque

nl

High End uit Toscane

Audio Analoque

Audio Analogue vindt u nieuw in ons assortiment en daarbij zijn we niet over één nacht ijs zijn gegaan. Een potentieel nieuw merk moet aan onze hoge eisen voldoen, denk hierbij aan bouwkwaliteit, afwerkingsniveau en het moet vooral onderscheidend van klank zijn ten op zichtte van onze ander merken. Audio Analogue kwalificeert zich hiervoor met vlag en wimpel. Audio Analogue werd opgericht in 1995 en is gevestigd in het prachtige Toscane. De componenten worden geheel in Italië vervaardigd door voornamelijk kleine en zeer bekwame lokale ondernemers en ambachtslieden.


"Ieder een meester op zijn of haar vakgebied"

Daarmee heeft Audio Analogue een geweldige troef in handen. De componenten zijn prachtig afgewerkt en de toegepaste electronica van een zeldzaam niveau in deze klasse. We werden door een bevriende collega getipt en maakten kennis met de Audio Analogue Maestro. Een beest van een geïntegreerde versterker, geweldig gebouwd en wow wat een muzikaliteit en klank. Toen we naar het prijskaartje keken wisten we direct; dit is iets bijzonders. De componenten zijn ontworpen op een welhaast niet comprimerende manier en dat is redelijk uniek in deze prijsklasse...

"Analoog warm en gloedvol"

Wij zouden zijn klanksignatuur omschrijven als absoluut analoog, warm en gloedvol maar met snelheid en een goed doortekend en vrij middengebied. Tijdens onze testsessies maakte het niet uit wat we speelden. Een countertenor zoals Carlos Mena werd plastisch en drie dimensionaal in de ruimte gezet waarbij precies genoeg klank voorhanden is om zijn stem body te geven. De stuwende drums in de track Pneuma van de formatie Tool brengt je middenrif in beweging. Tijdens de testsessies van de Maestro en Puccini Anniversary versterkers gebruikten we o.a. de Magico A3, Vivid Kaya 45 en de Bowers & Wilkins 804 D3 luidsprekers.

1J2A1322.jpg
_MG_9720.jpg
Doninzetti-black-851.jpg
1J2A5531.jpg
DSC02780.jpg

Maak een keuze uit deze

Producten

Nieuws

Gerelateerde berichten