Audio Analogue Absolute geïntegreerde versterker

16 jul - Een topklasse geïntegreerde versterker

Audio Analogue Absolute: Kiest u voor klasse A of A/B?

Audio Analogue Absolute: Kiest u voor klasse A of A/B?

Audio Analogue presenteert een non plus ultra geïntegreerde versterker. Eentje die we kunnen scharen in het rijtje van top producten zoals de Dan D"Agostino Progression Integrated en de Soulution 330. De Audio Analogue Absolute combineert een compromisloze circuit-opbouw met functionele features die zelfs de meest veeleisende gebruiker tevreden stellen. Dat mag en moet ook wel want zijn concurrenten hebben inmiddels bewezen hoe hoog de lat gelegd werd. De schone taak om dus te komen met een toevoeging aan het assortiment die ook echt hout snijdt. De heren in Italië hebben hun huiswerk uitmuntend uitgevoerd. Het resultaat: een kolos van een geïntegreerde versterker, instelbaar qua vermogen en schakeling en een gewicht waar je bang van wordt. Met 50 kilogram is dit de zwaarste geïntegreerde versterker in ons assortiment.

CV ABSOLUTE  ()

Fully balanced design

De Zero Global feedbackcircuit is ontworpen door Airtech en alle circuits zijn volledig gebalanceerd uitgevoerd en in dual-mono-configuratie. Verder zien we discrete componenten-circuits en het gebruik van 12 bipolaire transistors per kanaal! Maar liefst 81.600 Pf vinden we aan afvlak-condensatoren terig en dat is per kanaal! Extra grote militaire weerstanden om thermische vervorming te minimaliseren. Kosten nog moeite werden hier gespaard. De bijgeleverde afstandsbediening is ook gemaakt van massief aluminium.

CV ABSOLUTE 0
Audio Analogue ABsolute Geintegreerde Versterker Binnenkant

Schakelbare klasse A of A/B modus

Audio Analogue laat u met een simpele druk op de knop schakelen tussen een pure klasse A modus waarin we 50 watt per kanaal bij 8 Ohm ter beschikking hebben of u kiest voor de krachtigere A/B-schakeling waar we nu 150 watt paraat hebben staan. Werken we met laag-ohmige luidsprekers zoals de Magico S1 MKII ( 4 Ohm) dan verdubbeld het vermogen naar 100 watt in klasse A of 300 watt in klasse A/B. Die verdubbeling gaat door tot aan een 2 Ohm weerstand! Bij een klasse A schakeling wordt iedere individuele transistor gehouden in zijn meest optimale werkgebied door middel van een ruststroom. De versterker levert dus vermogen in terwijl we daar een nauwkeurigere weergave met meer controle en detail aan over houden. De klasse A schakeling garandeert de best mogelijke weergave. De massieve behuizing en de geoptimaliseerde koeling is nodig om de temperatuur binnen de perken te houden. Want de versterker meet al gauw een kleine 50 a 60 graden in klasse A!

CV ABSOLUTE

Gaat u voor geen compromissen en is de afmeting geen bezwaar, maak dan snel een luisterafspraak en ervaar bij ons tot welke prestaties deze versterker toe in staat is. Wij zorgen voor een optimale demonstratie waarin het systeem tot de best mogelijke weergave getuned wordt. Net zoals deze uiteindelijk geïnstalleerd wordt en geoptimaliseerd bij u thuis.

De Audio Analogue Absolute kost € 20.900,-

Hebt u vragen of wilt u graag een demonstratie boeken neem dan contact met ons op:

info@audioxperience.com

telefoon: 040-2906344

Bekijk alle Audio Analogue modellen