Crystal Cable

nl

A Crystal clear connection

Crystal Cable

Crystal Cable producten zjn duidelijk anders dan u gewend bent. High End bakabeling resulteert vaak in polsdikke bekabeling. Dat komt natuurlijk niet uit de luchtvallen vanwege de opbouw en geometrie, maar als we eerlijk zijn, handig is het natuurlijk niet. Kijken we naar de afmeting en diameter van Crystal Cable dan hebben we vaak toch wel even een discussie met onze klant, want deze zijn toch wel heel erg dun..Dat de grootte van de kabels geen afbreuk doet aan de performance, dat willen we met klem onderstrepen. Crystal Cable is iets bijzonders!


"Innovatie en Materiaalgebruik"

Crystal Cable wist bij introductie direct naam te maken. Natuurlijk is de rol van het gevestigde Siltech als ‘partnermerk’ daar debet aan geweest, maar het zijn vooral de stappen op het gebied van innovatie, materiaalgebruik en design waar Crystal Cable de toon heeft gezet. En daar zien we de hand van Gabi Rijnveld, die met Crystal Cable kabel een duidelijk  stempel drukte op het bedrijf dat ze runt met haar man (en oprichter van Siltech) Edwin Rijnveld. Crystal Cable doet haar eigen onderzoek en ontwikkelt hun eigen gepatenteerde materialen en onderscheidende oplossingen die resulteren in ongeëvenaarde prestaties.


"gepatenteerd procédé"

Dat zien we o.a. terug bij de onwikkeling van hun toegepaste geleiders. Crystal gebruiktzilveren geleiders waarin door middel van een gepatenteerd procédé goudmoleculen zijn geïnjecteerd. Dit materiaal vormt de basis voor veel Crystal Cable producten. De moleculen vullen de ruimtes tussen de zilverkristallen waardoor oxidatie wordt tegengegaan wat resulteert in minder vervorming en een fraaie verbetering van de overdracht van het muzieksignaal. Als toegepast dielectricum zien we gebruik van exotische materialen zoals Teflon, Kapton en PEEK.

"Wij zijn fan!"

Naast de hele fijne praktische toepassing dat deze bekabling zeer eenvoudig is weg te werken, zullen wij niet onder stoelen of banken steken dat wij nogal fan zijn van Crystal Cable. Als we kijken naar onze klantendatabase dan zijn er inmiddels heel wat klanten waar Crystal Cable haar weg gevonden heeft.De prestaties zijn namelijk zo hoog dat het onmogelijk is om niet enthousiast te zijn.De muziek wordt in al haar natuurlijke pracht neergezet in al haar facetten. Subtiel uiteengerafeld om uiteindelijk als een geheel gepresenteerd te worden aan de luisteraar.Ja, Crystal Cable laat zo achterlijk veel horen dat je je telkens weer afvraagt of je dat muziekstuk dat je net draaide wel echt kende! 

Download de Crystal Cable prijslijst

AudioXperience voert bijna het gehele gamma!

Trots zijn we dan ook wel een beetje dat dit een oer-Hollands product is. Wij voeren een breed gamma aan producten van Crystal Cable zoals Piccolo Diamond, Micro Diamond, Reference Diamond, Ultra Diamond ,Dreamline Plus en Dreamline. Audioxperience is uw Crystal Cable specialist.Lees op deze pagina de ervaring van een van onze klanten met Crystal Cable

Nieuws

Gerelateerde berichten