Crystal Cable | AudioXperience Nuenen

Crystal Cable

nl

A Crystal clear connection

Crystal Cable

Crystal Cable producten zijn duidelijk anders dan u gewend bent. Menig fabrikant kiest vaak voor een constructie en ontwerp waar een Boa Constrictor nog jaloers op zou kunnen worden. Dit komt door het gekozen ontwerp en geometrie van de kabel en die dikke bekabeling is in de praktijk natuurlijk niet erg handig. Kijken we naar de afmeting en diameter van Crystal Cable dan hebben we vaak toch wel even een discussie met onze klant, want deze zijn toch wel heel erg dun..Dat de grootte van de kabels geen afbreuk doet aan de performance, dat willen we met klem onderstrepen. Crystal Cable is echt iets bijzonders en dat willen we niet onder stoelen of banken schuiven. Crystal Cable combineert State of Art performance met een oogstrelend design dat zich visueel zeer eenvoudig laat integreren. En die combinatie is goud!


HR CrystalCable okt0 0 0

Innovatie en materiaal

Crystal Cable wist bij introductie direct naam te maken en daar zal het gevestigde Siltech als ‘partnermerk’ zeker debet aan geweest zijn, maar het zijn vooral de stappen op het gebied van innovatie, materiaalgebruik en design waar Crystal Cable de toon heeft gezet. En daar zien we de hand van Gabi Rijnveld, die met Crystal Cable een duidelijk stempel drukte op het bedrijf dat ze runt met haar man (en oprichter van Siltech) Edwin Rijnveld. Crystal Cable doet haar eigen onderzoek en ontwikkelt gepatenteerde materialen en onderscheidende oplossingen die resulteren in ongeëvenaarde prestaties.


Nieuwe generatie Diamond Series 2

Crystal introduceert de nieuwe SG2 zilver-gouden geleider exclusief voor de splinternieuwe Diamond Series 2. Het is dramatische verbetering ten opzichte van zijn voorganger. De buitengewone kwaliteit van deze nieuwste zilver-goudlegering is het resultaat van twintig jaar onderzoek en ontwikkeling en biedt uitzonderlijke prestaties in zijn klasse.

HR CrystalCable nov0 0
 Coax

Tijdens dit onderzoek werd aangetoond dat wanneer goud wordt gemengd met de zilver, de geleider het signaal beter doorlaat, flexibeler en sterker is. Veel materialen verliezen na verloop van tijd hun onderscheidende eigenschappen en unieke kwaliteiten, maar niet deze SG2 zilver-gouden geleiders. Deze worden namelijk door de tijd heen beter, waardoor elk Crystal Cable product optimaal blijft en de prestaties zelfs opvoert naar mate de jaren verstrijken en dat is uniek!

  Artseries  HR 0

“Teflon, Kapton, Peek, Silver/Gold 2 en infinite Crystal Silver vormen het recept voor een van de beste kabels ter wereld “

Crystal Art series: best of the best

De Crystal Cable Art-serie vormt het absoluut hoogst haalbare op het gebied van muziekreproductie. Een serie waarin ontwerp, engineering en materiaal gebruik tot het hoogst haalbare gedreven werd. Crystal Cable maakt een drietal series, ieder vernoemd naar een kunstenaar die een esthetische revolutie heeft ontketend en nieuwe normen voor artistieke expressie heeft gesteld : Monet, van Gogh en da Vinci. De producten uit de Crystal Cable Art-serie doen precies dat om u dichterbij de muziek te brengen en rafelen complexe muziekstukken op buitengewone wijze uiteen, zodat iedere noot en de meest fijnzinnige details met eenvoud aan de luisteraar wordt gepresenteerd. Nooit eerder kon u zo wegdromen bij het luisteren van dat stuk muziek waarvan u toch echt dacht dat u het goed kende.

HR CrystalConnect 0 OL ()

Gevaar ligt op de loer:

Het gevaar dat op de loer ligt is bijvoorbeeld elektrische ruis, elektromagnetische interferentie en mechanische trillingen. Het toegenomen gebruik van digitale systemen met hun draadloze connectiviteit heeft de niveaus van elektrische ruis of radiofrequentie-interferentie (RFI) enorm verhoogd. Kabels die slechts een matige werking laten zien werken eerder als een antenne en voeden uw systeem dus met ruis. Niet alleen interconnects maar ook van luidsprekerkabels dienen de toegepaste afschermingen zo effectief mogelijk te zijn. Niet alle afscherming is gelijk, veel audiokabels zijn afgeschermd maar hun effectiviteit is een andere vraag.

Niet alleen interconnects maar ook van luidsprekerkabels dienen de toegepaste afschermingen zo effectief mogelijk te zijn. Het resultaat is dan een loepzuivere weergave met minder vervorming en een schat aan subtiele muzikale details die anders verloren zouden gaan. De Art series van Crystal Cable zijn echt extreem goed en de toepassingen bijna eindeloos. Wij overtuigen u graag waarom wij ze zo bijzonder vinden en dat ze thuis horen in een High End systeem.

Grootste assortiment Crystal Cable van de Benelux

Trots zijn we dan ook wel een beetje dat dit een oer-Hollands product is. Wij voeren een zeer breed gamma aan producten van Crystal Cable zoals de Diamond Series 2: Piccolo Diamond, Micro Diamond, Reference Diamond en natuurlijk de splinternieuwe Crystal Cable Art series zoals de gehele Crystal Cable Monet en van Gogh series. Daarmee hebben we het grootste assortiment van Crystal Cable in de Benelux! Bel of mail gerust als u vragen hebt.Lees op deze pagina de ervaring van een van onze klanten met Crystal Connect
Crystal Cable Diamond construction

Meer weten over Crystal Cable of een luisterafspraak maken?

Met wie hebben we het genoegen?

Vul uw naam in

Aangenaam
Waar kunnen we je mee helpen?

Vul a.u.b. uw gegevens in:

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Nieuws

Gerelateerde berichten