Crystal Connect beluisteren en kopen? | AudioXperience

Crystal Connect

nl

A Crystal clear connection

Crystal Connect

Crystal Connect producten zijn duidelijk anders dan u gewend bent. High End bakabeling resulteert vaak in polsdikke bekabeling. Dat komt natuurlijk niet uit de luchtvallen vanwege de opbouw en geometrie, maar als we eerlijk zijn, erg handig is het natuurlijk niet. Kijken we naar de afmeting en diameter van Crystal Connect dan hebben we vaak toch wel even een discussie met onze klant, want deze zijn toch wel heel erg dun..Dat de grootte van de kabels geen afbreuk doet aan de performance, dat willen we met klem onderstrepen. Crystal Connect is iets bijzonders!


"Innovatie en Materiaalgebruik"

Crystal Connect wist bij introductie direct naam te maken. Natuurlijk is de rol van het gevestigde Siltech als ‘partnermerk’ daar debet aan geweest, maar het zijn vooral de stappen op het gebied van innovatie, materiaalgebruik en design waar Crystal Connect de toon heeft gezet. En daar zien we de hand van Gabi Rijnveld, die met Crystal Connect kabel een duidelijk  stempel drukte op het bedrijf dat ze runt met haar man (en oprichter van Siltech) Edwin Rijnveld. Crystal Connect doet haar eigen onderzoek en ontwikkelt hun eigen gepatenteerde materialen en onderscheidende oplossingen die resulteren in ongeëvenaarde prestaties.


"gepatenteerd procédé"

Dat zien we o.a. terug bij de onwikkeling van hun toegepaste geleiders. Crystal gebruiktzilveren geleiders waarin door middel van een gepatenteerd procédé goudmoleculen zijn geïnjecteerd. Dit materiaal vormt de basis voor veel Crystal Connect producten. De moleculen vullen de ruimtes tussen de zilverkristallen waardoor oxidatie wordt tegengegaan wat resulteert in minder vervorming en een fraaie verbetering van de overdracht van het muzieksignaal. Als toegepast dielectricum zien we gebruik van exotische materialen zoals Teflon, Kapton en PEEK.

"Wij zijn fan!"

Naast de hele fijne praktische toepassing dat deze bekabling zeer eenvoudig is weg te werken, zullen wij niet onder stoelen of banken steken dat wij nogal fan zijn van Crystal Connect. Als we kijken naar onze klantendatabase dan zijn er inmiddels heel wat klanten waar Crystal Connect haar weg gevonden heeft.De prestaties zijn namelijk zo hoog dat het onmogelijk is om niet enthousiast te zijn.De muziek wordt in al haar natuurlijke pracht neergezet in al haar facetten. Subtiel uiteengerafeld om uiteindelijk als een geheel gepresenteerd te worden aan de luisteraar.Ja, Crystal Connect laat zo achterlijk veel horen dat je je telkens weer afvraagt of je dat muziekstuk dat je net draaide wel echt kende! 

Download de Crystal Connect prijslijst:

AudioXperience voert de nieuwe Crystal Connect Art series

Trots zijn we dan ook wel een beetje dat dit een oer-Hollands product is. Wij voeren een breed gamma aan producten van Crystal Connect zoals Piccolo Diamond, Micro Diamond, Reference Diamond en natuurlijk de splinternieuwe Crystal Connect Art series zoals de Crystal Connect Monet en van Gogh series. Audioxperience is uw Crystal Connect specialist. Vraag ons gerust om advies als u meer wilt weten.Lees op deze pagina de ervaring van een van onze klanten met Crystal Connect

Meer weten over Crystal Connect of een luisterafspraak maken?

Met wie hebben we het genoegen?

Vul uw naam in

Aangenaam
Waar kunnen we je mee helpen?

Vul a.u.b. uw gegevens in:

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Nieuws

Gerelateerde berichten