Dan D’Agostino beluisteren en kopen | AudioXperience

Dan D’Agostino

nl

Master Audio Systems

Dan D'agostino

Het is de zoektocht van iedere fanatieke muziekliefhebber en de motivatie van iedere muziekliefhebber. De pure beleving van dat magische moment waarbij de techniek verdwijnt en podium geeft aan de muziek in al zijn gloed en grootsheid. Alhoewel dit ideaalbeeld voor velen een utopie lijkt is het precies wat zich vorig jaar juli in onze showroom afspeelde. Gehoor gevend aan ons verzoek om de Wilson Audio Sasha DAW’s te testen in de nieuwe luisterruimte besloot importeur Reference Sounds ook hun meest prestigieuze voor- eindversterkercombinatie beschikbaar te stellen. Alhoewel onze focus gericht was op het optimaal tot leven wekken van de Wilson Audio luidsprekers liet de kennismaking met de imposante Dan D’Agostino elektronica ons betoverd achter. Nieuwe definitie gevend aan de term High-End Audio was er maar één conclusie: Dan D’Agostino Master Audio Systems hoort thuis bij Audioxperience.


"Legendarische ontwerper"

Dan D’Agostino. Een naam die bij de liefhebber van absolute high-end audio direct tot de verbeelding spreekt. Zijn ontwerpen zijn legendarisch en bestrijken meer dan 30 jaar historie. Dan D’Agostino is een absolute pionier op het vlak van hoogwaardige en extreem krachtige versterkers en bekend als de meest gepassioneerde voorvechter van topklasse, solid-state eindversterkers met uitzonderlijke vermogenreserves. Na de splitsing met het door hem opgerichte Krell Industries startte Dan een nieuwe missie. Gevoed vanuit de wens om al zijn kennis en ervaring zonder enige vorm van concessie of gehoudenheid om te kunnen zetten tot zijn absolute meesterwerk.

"Wilson Audio ontwikkelt met Dan D'Agostino"

Ultra High-End audio met grensverleggende muzikale prestaties en adembenemende bouwkwaliteit, trots gesigneerd met de handtekening van de meester zelf – Dan D’Agostino Master Audio Systems. ’s Werelds meest gerenommeerde luidspreker fabrikanten vertrouwen op de kwaliteit en klasse van Dan D’Agostino voor de ontwikkeling en demonstratie van hun luidsprekers waarvan Wilson Audio misschien wel de meest toonaangevende is. De onuitputtelijke energie, onovertroffen laag extensie en holografische precisie matchen fenomenaal met de snelheid, resolutie en dynamiek van Wilson Audio.


"Woorden schieten te kort"

Woorden laten de werkelijke schoonheid van Dan D’Agostino Master Audio Systems slecht omschrijven, u moet het ervaren. Wij hebben een zeer fraai assortiment topluidsprekers in huis om u een demonstratie te geven met Dan D’Agostino welke een onuitwisbare indruk bij u zal achterlaten. U vindt bij ons de D’ Agostino Progression series. Deze voor-en- eindversterker en Integrated vormen samen met Spectral Audio wat wij voeren, het summum op het gebied van versterking. Beiden zijn qua weergave duidelijk verschillend ten opzichte van elkaar maar dat maakt het juist zo geweldig. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, maar welke van de twee u ook kiest, muziek staat bovenaan de kernwoorden die beide bedrijven hanteren.

Download de Dan D 'Agostino prijslijst:
progression_mono_2.jpeg
progression_integrated_2-31620.jpeg
relentless_monoblock_2.jpg
EGGP20190918-0363.jpg

Kies een van deze

Producten

Nieuws

Gerelateerde berichten