Dan D’agostino Master Audio Systems Bij Audioxperience - Audio Experience Live

23 aug - Dan D’Agostino

Dan D’agostino Master Audio Systems Bij Audioxperience

Dan D’agostino Master Audio Systems Bij Audioxperience

DAN D’AGOSTINO MASTER AUDIO SYSTEMS – DE ABSOLUTE DEFINITIE VAN HIGH-END AUDIO

Het is de zoektocht van iedere fanatieke muziekliefhebber en de motivatie van iedere audiofiel. De pure beleving van dat magische moment waarbij de techniek verdwijnt, podium gevend aan de muziek in al zijn gloed en grootsheid. Alhoewel dit ideaalbeeld voor velen een utopie lijkt is het precies wat zich begin Juli in onze showroom afspeelde. Gehoor gevend aan ons verzoek om de Wilson Audio Sasha DAW’s de testen in de nieuwe luisterruimte besloot importeur Reference Sounds ook hun meest prestigieuze voor- eindversterkercombinatie beschikbaar te stellen. Alhoewel onze focus gericht was op het optimaal tot leven wekken van de Wilson Audio luidsprekers liet de kennismaking met de imposante Dan D’Agostino elektronica ons betoverd achter. Nieuwe definitie gevend aan de term High-End Audio was er maar één conclusie. Dan D’Agostino Master Audio Systems hoort thuis bij Audioxperience.

IMG 0 0x

D’AGOSTINO IS ECHT GRENSVERLEGGEND GOED

De kennis en kunde van Dan D’Agostino is onovertroffen. Na jarenlang aan het roer te hebben gestaan van Krell Industries besloot hij het dichter bij zichzelf te zoeken. Zijn enorme kennis en ervaring bundelend in ontwerpen die volledig vrij zijn van elk denkbaar compromis. Van de klasse van het aluminium freeswerk tot de extreme overhead van de voeding – alles maar dan ook alles ademt ultieme High-End uit. Het zijn met recht Master Audio Systems die trots gesigneerd worden door de meester zelf.

IMG 0 0x ()

LUISTEREN NAAR DE KLANKEN VAN DAN D’AGOSTINO IS EEN ERVARING OP ZICH

Elke noot heeft zoveel kleur en textuur. Je wordt gegrepen door het gemak en de vanzelfsprekendheid waarmee de luidsprekers leven in geblazen worden. Laagweergave krijgt een compleet nieuwe betekenis. Diepe baslijnen worden beter afgetekend, zijn beter te volgen en worden met meer drive en definitie neergezet zonder voller of overdreven te klinken. Een direct gevolg van Dan’s denken: hij start ieder ontwerp namelijk vanuit het streven volkomen stabiel te moeten zijn bij extreem complexe lasten. Dat gemak hoor je in ieder aspect terug. De vrijheid en gloed is verslavend terwijl elk detail ragfijn maar zonder enige stress of accent weergegeven wordt.

IMG 0 x0

ZATERDAG 14 SEPTEMBER DAN D’AGOSTINO INTRODUCTIE SHOW !

Eigenlijk laat de klasse van Dan D’Agostino zich gewoon niet omschrijven, je moet het voelen. Dat is dan ook precies wat we gaan doen op zaterdag 14 september in onze Showroom met de Dan D’Agostino Progression Series Pre- en Stereo Poweramp.Meer details zullen volgen maar markeer deze dag vast in je agenda – het wordt er één met een koperen randje!


Meer over