Magico luidsprekers | bij AudioXperience Nuenen

Magico

nl

Soms gaat u gewoon voor het beste

Uniek in prestatie, uniek in bouwkwaliteit, de absolute top in luidsprekerontwerp.

Alon Wolf, ontwerper en eigenaar van Magico, neemt met minder geen genoegen. Zijn ontwerpen zijn herkenbaar als statige verschijningen met een industriële inslag. Aluminium en carbon worden veelvuldig gebruikt in zijn ontwerpen waarbij alle focus ligt op het creëren van een behuizing die van minimale invloed is op de geluidskwaliteit. Elke luidspreker, of liever gezegd weergever is een ingenieus ontwerp met een ongekend oog voor detail en doordat Magico-weergevers allen voorzien zijn van een gesloten kastconstructie, is een correcte plaatsing in uw woning gemakkelijk te realiseren.

Wat mag u verwachten van Magico?

Magico bezit de magische eigenschap om uw muziek weer te geven met een ongekend gevoel voor realisme. Deze transparantie is kenmerkend voor ieder ontwerp in de A, S of M-lijn die wij voeren. Wie eenmaal een Magico beluisterd heeft kan onmiddellijk beamen wat wij bedoelen met “gevoel voor realisme”. Magico creëert namelijk een 3D beeld van uw favoriete muziekstuk waarbij de energieke en tastbare weergave direct opvalt. Hierdoor wordt de muziek ook haast een fysieke en tastbare beleving.

Wat mag u verwachten van Magico?

Welke elektronica heb ik nodig?

Maken we een vergelijk met de top in autosport, de Formule 1, dan is naast een perfect ontwikkeld chassis de motor zeer bepalend voor de uiteindelijke prestaties. Er is dus goede electronica nodig om een Magico-weergever tot bloei te laten komen. Merken zoals Spectral, Soulution, Dan D’Agostino en Moon vinden vaak hun weg naar Magico-eigenaren. U hebt waarschijnlijk, net zoals u een goede wijn kiest, een duidelijke voorkeur over hoe u zelf het meest van de muziekweergave geniet. AudioXperience begeleidt u om tot uw ultieme systeem te komen. Met nieuw aan te schaffen apparatuur of met componenten die u nog in bezit heeft. Wij onderzoeken voor u de mogelijkheden.

Welke elektronica heb ik nodig?
M studio duo 0
S blauw duo 0

“Magico creëert namelijk een 3D beeld van uw favoriete muziekstuk waarbij de energieke en tastbare weergave direct opvalt“

0 0   MagicoSMkIII 0 (00x0)

Een opengewerkt model van de nieuwe Magico S3 (2023). Elk model is voorzien van meerdere cross-bracings. De relatief compacte S3 weegt een verbijsterende 102 kilogram!

Ultieme Technologie

Het knappe van een bedrijf als Magico is dat zij continu blijven innoveren. Dat zien we op het gebied van de toegepaste componenten en materiaal voor de behuizingen als wel de manier waarop de luidsprekers ontwikkeld worden. De nieuwe Magico S3 (2023) is bijvoorbeeld de belichaming van alle technieken en ideeën van de afgelopen 20 jaar. Ieder product kenmerkt innovaties die later weer in andere series toegepast zullen worden. De kwaliteit van dat nieuw ontwikkelde product heeft dan meestal klankmatig niets meer met het vorige model te maken. Magico legt de lat steeds hoger en dat zullen zij blijven doen. Zo ook voor de Magico S3 (2023), dit model zit bomvol innovaties en katapulteert zich eerder naar de M-series dan naar de huidige S-series. Is dat erg? Nee, hoor, fabrikanten als Porsche heeft haar model 911 sinds de introductie in 1964 continu verbeterd en zal dat blijven doen. Stilstand is achteruitgang en dus zal Magico de lat hoger blijven leggen, gelukkig maar!

Magico: how it's made

Sit back, relax en pak een lekkere espresso of cappuccino erbij en geniet van deze beelden opgenomen bij Magico. 

Ontdek

Onze Magico modellen

Magico S1 MK2, Linn Klimax DSM en Spectral DMA 240

Project

Magico S1 MK2, Linn Klimax DSM en Spectral DMA 240

Wij werden een tijdje geleden benaderd door een klant van ons met de...

Bekijk project

Nieuws

Gerelateerde berichten