Magico luidsprekers luisteren? | Audioxperience Nuenen

Magico

nl

Soms gaat u gewoon voor het beste

Uniek in prestatie, uniek in bouwkwaliteit, de absolute top in luidsprekerontwerp.

Alon Wolf, ontwerper en eigenaar van Magico, neemt met minder geen genoegen. Zijn ontwerpen zijn herkenbaar als statige verschijningen met een industriële inslag. Aluminium en carbon worden veelvuldig gebruikt in zijn ontwerpen waarbij alle focus ligt op het creëren van een behuizing die van minimale invloed is op de geluidskwaliteit. Elke luidspreker, of liever gezegd weergever is een ingenieus ontwerp met een ongekend oog voor detail en doordat Magico-weergevers allen voorzien zijn van een gesloten kastconstructie, is een correcte plaatsing in uw woning gemakkelijk te realiseren.

Wat mag u verwachten van Magico?

Magico bezit de magische eigenschap om uw muziek weer te geven met een ongekend gevoel voor realisme. Deze transparantie is kenmerkend voor ieder ontwerp in de A, S of M-lijn die wij voeren. Wie eenmaal een Magico beluisterd heeft kan onmiddellijk beamen wat wij bedoelen met “gevoel voor realisme”. Magico creëert namelijk een 3D beeld van uw favoriete muziekstuk waarbij de energieke en tastbare weergave direct opvalt. Hierdoor wordt de muziek ook haast een fysieke en tastbare beleving.

Wat mag u verwachten van Magico?

Welke elektronica heb ik nodig?

Maken we een vergelijk met de top in autosport, de Formule 1, dan is naast een perfect ontwikkeld chassis de motor zeer bepalend voor de uiteindelijke prestaties. Er is dus goede electronica nodig om een Magico-weergever tot bloei te laten komen. Merken zoals Spectral, Dan D’Agostino, dCS, Audio Research, Naim en Moon vinden vaak hun weg naar Magico-eigenaren. U hebt waarschijnlijk, net zoals u een goede wijn kiest, een duidelijke voorkeur over hoe u zelf het meest van de muziekweergave geniet. AudioXperience begeleidt u om tot uw ultieme systeem te komen. Met nieuw aan te schaffen apparatuur of met componenten die u nog in bezit heeft. Wij onderzoeken voor u de mogelijkheden.

Download de Magico prijslijst:
Welke elektronica heb ik nodig?
M studio duo 0
S blauw duo 0

“Magico creëert namelijk een 3D beeld van uw favoriete muziekstuk waarbij de energieke en tastbare weergave direct opvalt“

Magico: how it's made

Sit back, relax en pak een lekkere espresso of cappuccino erbij en geniet van deze beelden opgenomen bij Magico. 

Ontdek

Onze Magico modellen

Magico S1 MK2, Linn Klimax DSM en Spectral DMA 240

Project

Magico S1 MK2, Linn Klimax DSM en Spectral DMA 240

Wij werden een tijdje geleden benaderd door een klant van ons met de...

Bekijk project

Nieuws

Gerelateerde berichten