Melco Audio

Melco Audio

nl

Melco haalt het uiterste uit uw streaming-audio beleving

Het vraagstuk over het nut van netwerk switches voor audioweergave heeft veel overeenkomsten met die van het nut van bekabeling. Voor sommigen voodoo en volksverlakkerij, voor de ander juist heel logisch als je beseft dat het in beide gevallen gaat over het transport van data of muzieksignalen. We ontkomen op het gebied van muziekreproductie er simpelweg niet aan om geen bekabeling te gebruiken, of in het geval van streaming-audio om geen switch te hoeven gebruiken. In beide gevallen kan je een eenvoudige kabel gebruiken of een computer switch en de klus is daarmee geklaard. Prima toch! Onze branche en specifiek het niveau waarop AudioXperience werkzaam is nemen we geen genoegen met oplossingen die voldoende zijn. Als muziekliefhebber wilt u graag de best mogelijke weergave realiseren en wij blijven continu op zoek naar oplossingen met resultaat en value for money en dat op elk niveau dat wij voeren. De Silent Angel netwerkcomponenten en met name de Bonn N8 switch heeft de weg geplaveid naar betaalbare oplossingen voor streaming-audio. Deze switch zal in ieder streaming-audio netwerk een betere performance geven. Melco doet het net even anders en op het allerhoogste niveau. Waren we al in onze sas met de Melco S-100 switch (wat een topper!), dan doet de Melco S10 hier nog een flinke schep bovenop. Het optimaliseren van een streaming-audio netwerk is een noodzaak als je de beste prestaties uit uw systeem wilt verkrijgen. De Melco producten zijn doeltreffend en met oog voor detail ontwikkeld. Made in Japan is een groot goed; dan weet je dat het om kwaliteit gaat. Streamt u op een hoog niveau, lees dan verder.

DSCF00 0

Melco richt zich op data distributie voor audio

Melco als fabrikant bestaat uit twee divisies: de audiozijde waarin het bedrijf al langere tijd opereert en het later ontstaneBuffalo dat zich bezighoud met datadistributie zoals data opslag (NAS), routers en switches. Ideaal dus voor Melco op zich te focussen op geluidskwaliteit middels data distributie. De Melco servers zijn hier een goed voorbeeld van want veel van onze klanten spelen nog steeds met hunMelco N1-ZH60.

Deze NAS was toen al voorzien van een speciale"player-poort" en zorgde ervoor dat storende invloeden vermeden worden en het uitgekiende ontwerp van de toegepaste software en hoogwaardige re-clocking van het signaal zorgt voor een uiterst schone weergave. Melco heeft met de S100 en de S10, een hoogwaardige switch ontworpen voor audio toepassing waarin alle kenmerken als timing, ruisonderdrukking, buffering en datatransport optimaal aandacht krijgen. Net zoals de player poort van de servers maar nu als volledige switch.

“ Zo solide, onderscheidend en betrokken is de muziekweergave. Meer detail, rust, ruimte en klank; een openbaring!“

S0 E x ()

Kies uit van deze

Producten

Alle
Melco S10
Melco S100

Nieuws

Gerelateerde berichten