AudioXperience / De Moon audio specialist van het Zuiden

Moon

nl

10 jaar garantie

"Top kwaliteit uit Canada!"

Naast Linn en Audio Analogue is Moon het derde electronica merk in ons portfolio. Moon is gevestigd te Quebec in Canada en is al meer dan 40 jaar actief met de productie van High Audio componenten! Wij hebben Moon al een geruime tijd in ons assortiment en de start hiervan begon met het luisteren naar de befaamde Moon 430 HA hoofdtelefoonversterker. Deze hoofdtelefoonversterker, met haar gebalanceerde ontwerp en optioneel toe te voegen D/A-converter stuwde de performance van iedere hoofdtelefoon naar een muzikaal Walhalla. De zijdezachte gedetailleerde en uiterst betrokken weergave werkte zo verslavend dat wij deze versterker ondanks de stevige prijs nog net niet als warme broodjes verkochten.

Tja, als een bepaalde prestatie zo overtuigend is, dan kan je daar soms niet omheen. Investeerde u in een top hoofdtelefoon, dan hebt u ook een dito aansturende bron en versterker nodig, zo simpel is dat. Moon is ook een van de weinige fabrikanten die de resources heeft om ontwikkeling en productie van haar producten in eigen huis te doen. Dat betekent dat het kwaliteitsniveau van de afwerking van haar chassis en van de electronische componenten op een zeer hoog niveau ligt. Voor u als klant uit zich dat in zeer hoge gehoormatige prestaties en een garantieperiode van maar liefst 10 jaar! Zo kunt u zorgenloos genieten van uw aanschaf, uniek!

Breed assortiment

Moon levert een breed pakket aan oplossingen zoals all-in-one systemen, geïntegreerde versterkers, voor-en-eindversterkers, cd-spelers, streaming-audio, d/a-converters en hoofdtelefoonversterkers.Kenmerkend voor Moon audio is de altijd zeermuzikale en niet vermoeiende weergave. De balans en klankkarakter ligt naar een zeer analoge klank, rijk en vloeiend maar ook precies en gedetailleerd. De nadruk ligt hier om urenlang te kunnen genieten. Moon combineert fantastisch bijvoorbeeld met Vivid audio. De snelle, dynamische en zeer open weergave is een versmelting van eigenschappen dat de weergave een welhaast perfecte balans geeft. De combinatie metMagico is een match made in heaven. De nieuwe lijn van Sonus Faber, de Olympica Nova, is ook een zeer fraaie match en klinkt als dat van een live spelend jazz kwartet. Zeer realistisch en doorzichtig en met een zeer authentieke weergave.

“Moon is opvallend onopvallend en daar ligt zijn grootste kracht“

'Volledig symmetrisch"

Kijken we naar de opbouw van de electronica dan zien we dat Moon altijd werkt met zwaar overgedimensioneerde voedingen. Een versterker moet natuurlijk wel een beetje pk’s kunnen leveren toch? Dit wordt ook doorgetrokken naar hun overige modellen. Een ruime voeding betekent minder stress in de weergave en is dus van cruciaal belang. Ook hier zien we een volledig symmetrische opbouw; je zou zo de zaag in een Moon 700iV2 kunnen zetten en twee identieke delen overhouden. Te gek toch? Daardoor speelt Moon met zoveel rust en souplesse.


Download de Moon prijslijst:
'Volledig symmetrisch

Moon North Collection

Op de High End Messe in München van mei 2023, konden we voor het eerst kennis maken met de nieuwe MOON North Collectie van werkelijk uitzonderlijke High-End producten. Deze collectie van nieuwe producten is een gevolg van jarenlang onderzoek en ontwikkeling op het gebied van audio, elektronica, materialen en productieprocessen. Het fraaie esthetische ontwerp wordt alleen overtroffen door de verbeteringen in geluidsprestaties, mogelijk gemaakt door het gepassioneerde team van ingenieurs en technici die zich toeleggen op het leveren van een compromisloze muzikale luisterervaring.De North Collectie belichaamt de geest van Canada, elk product weerspiegelt de passie van het bedrijf van premium audiodesign en uitzonderlijke geluidsweergave, met functies en prestaties die muziekliefhebbers over de hele wereld zullen aanspreken.

Digitaal onderhoud

In het tijdperk waarin we leven is digitale onderhoud van de apparatuur erg belangrijk. Een component en in het bijzonder bijvoorbeeld de streaming-audiospelers moeten kunnen meebewegen met de ontwikkelingen. Het toevoegen van streaming-diensten, formaat toevoegingen zoals DSD en MQA maar ook een verandering in het besturingssysteem van uw iPad; digitaal onderhoud is nodig om alles draaiende te houden. Wij kiezen uitsluitend voor merken die dat op orde hebben. Uit eigen ervaring kunnen we spreken dat Moon haar zaakjes perfect in orde heeft en lost eventuele bugs snel en adequaat op en zo hoort het.

DSCF00
DSCF00

Maak kennis met onze Moon North Collectie

Nieuws

Gerelateerde berichten