Moon Dealer dagen zaterdag 6 juli a.s. bij AudioXperience

03 jul - Moon

Moon Dealer dagen zaterdag 6 juli a.s. bij AudioXperience

Moon Dealer dagen zaterdag 6 juli a.s. bij AudioXperience

Moon 791 voorversterker-streamer en Moon 761 eindversterker

Zaterdag 6 juli a.s. demonstreren wij in het teken van de landelijke Moon dealer demo dagen, de combinatie van de Moon 791 voorversterker-streamer en de Moon 761 eindversterker. Deze krachtige en uiterst stijlvolle combinatie is de belichaming  van jarenlang onderzoek en ontwikkeling op het gebied van techniek, elektronische componenten en materialen. Het fraaie esthetische ontwerp wordt alleen overtroffen door de verbeteringen in geluidsprestaties, mogelijk gemaakt door een gepassioneerd team van ingenieurs en technici. De North Collectie belichaamt de geest van Canada, elk product weerspiegelt de passie van het bedrijf en prestaties die muziekliefhebbers over de hele wereld zullen aanspreken.


MOON  front

Voor elkaar gemaakt

Het integreren van streaming-audio,  D/A-converter samen met een voorversterker zien we steeds vaker. Op deze wijze blijven de signaalwegen zeer kort wat de weergave absoluut ten goede komt. Ook bespaart het ruimte wat soms ook heel prettig is. Het gehele systeem bestaat dan uit slechts twee componenten zonder daarbij een noemenswaardig compromis te moeten maken. Er wordt dan ook niets aan het toeval overgelaten want de bouwwijze is namelijk fenomenaal. Tellen we daarbij de gave looks, dan is dit een systeem om als liefhebber je vingers bij af te likken. De 791 onthult een vracht aan details, zijn resolutie is magistraal, tel daarbij de High End Phono-stage op en de 7 digitale ingangen dan is deze duizendpoot voorbereid op alles. 

Kijken we naar de Moon 761 eindversterker dan zien we hier een voorbeeldige dual mono opbouw met gescheiden voedingen en electronica. De twee massieve transformatoren hebben samen een capaciteit van 1.4 Kilowatt en zijn in staat om zonder stress vermogen te leveren en dat is er genoeg want met 200 watt per kanaal aan 8 Ohm komt u niet snel te kort.

MOON  inside

Magico A3

Deze Moon combinatie mag zijn kwaliteiten gaan bewijzen op een paar Magico A3. Deze luidspreker vormt nog steeds een belangrijke peiler in ons assortiment en die reden is zijn geluidskwaliteit. Magico levert tegenwoordig de A-serie ook in de kleur zilver en dat staat hem heel erg goed. Deze statige luidspreker behoeft een zeer goede aansturing om tot leven te komen en dat kan de Moon combinatie als geen ander. Onze klanten hebben de combinatie van Moon en Magico dan ook veelvuldig gevonden.

 0 0 n

Op zaterdag 6 juli a.s. bent u van harte welkom tussen 11.00u en 16.00u om zelf te komen genieten van deze bijzonder mooie combinatie. U kunt zo bij ons binnen lopen, reserveren is niet nodig.

Tot zaterdag!


Meer over