MSB Technology | bij AudioXperience

MSB Technology

nl

Watsonville California

MSB Technology

MSB Technology is gevestigd in Watsonville Caifornia, en is een nieuwste aanwinst in ons toch al omvangrijk assortiment High End componenten. Tezamen met dCS vormt MSB Technology de absolute top in digitale audio en we zijn trots om met beide merken te kunnen werken. MSB wordt geleid door de broers Jonathan en Daniel Gullman. Gezamenlijk combineren zij hun passie voor levensechte muziekreproductie, resulterend in een scala aan top componenten die in huis ontworpen en vervaardigd worden.

MSB heeft natuurlijk overeenkomsten met dCS maar vaart op een aantal punten een andere koers. De reproductie van muziek geschiedt door middel van een andere technologie en dat is absoluut hoorbaar. Wellicht een kwestie van smaak maar bovenal op een eenzaam hoog niveau. MSB Technology werkt complementair in ons aanbod en zo zullen wij deze twee merken ook benaderen, want geen oplossing is dezelfde maar we hebben nu wel meer stukjes om de puzzel te kunnen oplossen.

In eigen huis:

0000  Premier DAC Badge and Heatsink  00px

MSB houdt graag de controle over het gehele productie proces en dus zien we dat het ontwerp van de printplaten en productie ervan in eigen huis plaats vindt. Ook beschikt met over een CNC-shop voor de vervaardiging van de complexe behuizingen die met eigen CNC-frees machines gemaakt worden. Alles straalt topklasse uit en niets wordt aan het toeval overgelaten. Een vergelijking met Linn is hier op zijn plaats; deze firma in Schotland is ook een van de weinige fabrikanten die het productieproces van A tot Z in eigen beheer houdt. Naast digitale electronica maakt MSB ook eindversterkers en beheert daarmee volledig het signaal van bron tot aan de toegepaste luidspreker.

IMG
Powerbase Assembly  00px  rev
Installing Feet  00px

The Dac series:

Het leveringsprogramma van MSB bevat een viertal kwaliteit niveau's:

 • The Discrete Series
 • The Premier Series
 • The Reference Series
 • The Select Series

De configuratie van iedere serie is uiterst flexibel en volledig naar eigen wens samen te stellen. Laten we  als voorbeeld de Discrete DAC als voorbeeld nemen: Deze DAC is te gebruiken als D/A-converter middels de aanwezige digitale ingangen als ook via de optionele USB-module. Wilt u streaming-audio? Dat is geen enkel probleem want dan kunt u de optionele Renderer-module toevoegen. Wilt u de Discrete Dac rechtstreeks aansluiten op een eindversterker middels gebalanceerde XLR aansluitingen dan kunt u ook hier weer kiezen voor de gebalanceerde output modules. Een Discrete DAC start met een vanaf prijs van € 14.000,- euro als D/A-converter en kost € 15.000,- met een ingebouwde Renderer module. Zo schaft u enkel dat aan wat u nodig heeft en betaalt u niet voor opties die u toch niet gebruikt, handig toch? Onderaan deze pagina vindt u de individuele producten en beschrijvingen. 

Eindversterker by MSB Technology:

MSB heeft ook de nodige knowhow in huis om ultieme eindversterkers te maken. Geroemd door nationale en internationale pers zijn de 200 en 500-series regelrecht een work of art. De volledig uitgefreesde aluminium behuizingen zijn volmaakt afgewerkt en uiterst effectief om de delicate electronica onder te brengen en te koelen. De versterkers leveren met gemak het benodigde vermogen om het uiterste uit uit luidsprekers te halen. Uiterst stabiel, krachtig en verfijnd en superlatief detailrijk zijn deze krachtbronnen. Combineer met bijvoorbeeld een Premier of nog beter een Reference DAC en u hebt een volledig systeem. De output-stage van deze D/A-converters zijn geoptimaliseerd om eindversterkers optimaal aan te sturen. Een aparte voorversterker kan natuurlijk, maar is niet perse nodig.

00  00 Series Front Close Up  Gallery  00px
Trade In Trade Up DAC Square 00px

100% inruilwaarde van uw MSB component

Hoewel MSB garant staat voor producten met een lange levensduur die hun waarde behouden, is MSB zich ook bewust van het feit dat audiosystemen voortdurend evolueren. Maar het kloppend hart van een muziekliefhebber verlangt naar het uiterste in prestaties en zal vroeg of laat toch vaak kiezen voor een upgrade van zijn systeem. MSB biedt een unieke inruilwaarde voor bestaande MSB-producten bij het upgraden naar een beter presterende serie. U ontvangt namelijk de aanschafwaarde van uw huidige component volledig terug!

Ja u leest het goed! Als u momenteel een MSB DAC of versterker heeft waar u dol op bent, maar meer uit uw systeem wilt halen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van een nieuwe MSB upgrade.

Alle
MSB eindversterking
The Premier Digital Director
Premier Series
Discrete Series

Nieuws

Gerelateerde berichten