Sonus Faber luidsprekers beluisteren en kopen | Nuenen

Sonus Faber

nl

Sonus Faber

Sonus Faber is gevestigd in Vicenza (Noord-Italië) en is producent van topluidsprekers. Al meer dan dertig jaar mogen wij genieten van deze prachtige vormen en klanken. Sonus Faber is meer dan een fantastische weergever; het zijn ook meubelstukken. Gemaakt van het fijnste notenhout, het beste leer en met custom made luidspreker technologie.

Sonus Faber is voor AudioXperience een belangrijk instrument in de zoektocht voor onze klant naar een ideale weergever. Dat uit zich niet alleen in de gebruikte materialen, maar belangrijker nog, in de zeer natuurlijke en verfijnde weergave. Een Sonus Faber luidspreker ademt gevoel en resoneert de emotie en vurigheid van de artiest ten tijde van de uitvoering.

Ambacht

Sonus Faber ademt in alle toonaarden ambacht en dat zien we direct terug in de afwerking want deze is van ongekend niveau. Innovatie en traditie, een samensmelting die volledig tot uiting komt in hun productlijnen. Kijken we naar de nieuwe Olympica Nova lijn dan vinden we ook hier de kenmerkende luit-vorm terug in het ontwerp om interne staande golven te beperken. De behuizing is zeer strak afgewerkt en is leverbaar in walnoot en wengé houtfineer. Deze luidsprekers zijn prachtige meubelstukken en integreren moeiteloos in uw interieur. 

Ambacht

Natuurlijke materialen

De natuurlijke materialen vinden we ook terug in de keuze van het conusmateriaal van de basdrivers en midrange units. Hier is gekozen voor papier en natuurlijk volgens een eigen unieke samenstelling. Klankmatig onderscheidt Sonus Faber zich door een warme, gedetailleerde en zeer ruimtelijke weergave. Zo zal een Olympica III Nova u bijna het gehele tonale spectrum kunnen laten horen en zult u verrast zijn door de prestaties van de kleine Olympica I Nova luidspreker. De Sonus Faber Olympica II biedt het beste van twee werelden: Een volwaardig drie-weg luidspreker verpakt in een zeer fraaie staande maar elegant vormgegeven behuizing. 

Download de Sonus Faber prijslijst:
Natuurlijke materialen
EGGP00 0

Sonus Faber Lilium uitgevoerd met 24k bladgoud op de High End Messe

EGGP00 00

De extravagante Sonus Faber Extrema op de High End Messe

Ontdek

Onze Sonus Faber modellen

Nieuws

Gerelateerde berichten