13 januari linn show: linn klimax dsm katalyst en linn klimax twin - Audio Experience Live

04 jan - Linn

13 januari linn show: linn klimax dsm katalyst en linn klimax twin

13 januari linn show: linn klimax dsm katalyst en linn klimax twin

Linn liefhebbers opgelet! In de eerste show van het nieuwe jaar speelt het Schotse Linn weer eens de hoofdrol: Wij demonstreren de Linn Klimax DSM Katalyst voorversterker/streamer en Linn Klimax Twin eindversterking. Linn combineert heel fraai met de Bowers & Wilkins 800 series, dus hebben we gekozen om met de Bowers & Wilkins 802 D3 te demonstreren.


IMG 0

LINN KATALYST; DE VIERDE GENERATIE TOP STREAMING AUDIOSPELER

Linn heeft met het Katalyst ontwerp een nieuwe richting ingeslagen om zo haar toppositie te behouden als streaming audio specialist. Wist u dat de Linn Klimax DS in 2007 haar eerste levenslicht zag? Nu anno 2018, zijn er drie upgrades geweest waarmee Klimax DS bezitters hun speler konden upgraden. Want dat is natuurlijk het unieke aan dit concept. Linn denkt aan haar klanten en biedt de gelegenheid om de speler up-to-date te houden. Niet alleen software- maar ook met hardwarematig dus. Linn biedt al jaren deze upgrades aan en niet alleen op Klimax niveau; ook Linn Akurate profiteert van beschikbare upgrades. Zo blijft uw waardevolle investering renderen en kunt u tegelijkertijd genieten van de allerbeste geluidskwaliteit! De nieuwste softwarematige update van Linn stelt de Klimax DS/DSM Katalyst nu in staat om ook DSD te kunnen streamen!

IMG 0

LINN KLIMAX TWIN EINDVERSTERKER

Deze compacte eindversterker is een lust voor het oog en oor en past natuurlijk perfect bij de Linn Klimax DSM Katalyst. Met 200 watt per kanaal levert deze referentie eindversterker genoeg vermogen. De Linn Klimax Twin eindversterker bewijst al jaren dat de verfijnde Chakra amp technologie tezamen met de Dynamik Powersupply, een befroefd concept is. Het combineren met de juiste luidspreker komt nauw, maar als het klikt dan heb je muzikaal vuurwerk!

IMG 00

ZATERDAG 13 JANUARI SHOWTIME VAN 11:00 TOT 16:00 UUR

Kom zaterdag 13 januari genieten van Linn Klimax Katalyst op Bowers & Wilkins 802 D3 luidsprekers. De demonstraties zijn doorlopend van 11:00 tot 16:00 uur. U hoeft zich niet aan te melden en de koffie staat klaar!

Voor een ieder nog de het allerbeste toegewenst voor het nieuwe jaar!

Martijn Lavrijsen en Erik Paulus


Meer over