Audioxperience En Vivid Audio Op X-fi Hifi Show Op 24 En 25

15 sept - Vivid Audio

Audioxperience En Vivid Audio Op X-fi Hifi Show Op 24 En 25 September Te Veldhoven

Audioxperience En Vivid Audio Op X-fi Hifi Show Op 24 En 25 September Te Veldhoven

Hifi shows zijn er natuurlijk genoeg in den lande; er worden prachtig mooie events georganiseerd. Soms groot, soms wat kleiner, maar iedere retailer of importeur probeert er natuurlijk iets moois van te maken! Maar een van de mooiste events van het jaar dat georganiseerd zal worden voor de consument, zal toch wel de X-Fi hifi show, zaterdag 24 en zondag 25 september in de Koningshof te Veldhoven zijn! Dit jaar zijn er meer deelnemers dan ooit te voren dus dat wordt weer ouderwets gezellig!


 0

AUDIOXPERIENCE EN VIVID AUDIO

Dat wij Vivid Audio een warm hart toedragen wist u misschien al. Luidsprekers van ongekende klasse en unieke vormgeving! Daarop hebben wij besloten om in samenwerking met Ewald Verkerk van Terrason Audio (Importeur Vivid Audio) deel te nemen aan de komende X-Fi show. Zodat wij u wederom kunnen laten horen hoe bijzonder deze weergevers uit Zuid-Afrika zijn. Dit betekend dat wij op vrijdag 23 (opbouw), zaterdag 24 (Show van 10:00 tot 17:00 uur) en zondag 25 (Show van 10:00 tot 17:00 uur) gesloten zijn.

EGGP00 0  0x

U kunt ons vinden in Kamer 16 in de Koningshof te Veldhoven. Om lange wachtrijen te voorkomen kunt u het beste uw kaarten online bestellen. Voor de link klikt u hier.

Tot ziens op de X-Fi!!


Meer over