Vivid Audio beluisteren en kopen | AudioXperience Nuenen

Vivid Audio

nl

Vorm volgt functie..

Vivid Audio

Het uit Zuid-Afrika afkomstige Vivid Audio voeren wij nu al een geruime tijd en met erg veel succes. Laurence Dickie, bekend als ontwerper van o.a. de Nautilus voor Bowers & Wilkins, weet als geen ander hoe het is om in de eredivisie luidsprekers te ontwerpen van wereldklasse. Laurence, ontwerper en mede-eigenaar van Vivid Audio, legt het begrip “vorm volgt functie” wel heel letterlijk uit in zijn creatieve ontwerpen. 

Vivid Audio ontwerpt en maakt alles zelf. Dit alles gebeurt in Durban Zuid Afrika. De organisch vormgegeven luidsprekers presteren op een ongekend niveau. Vivid, de Engelse benaming voor “levendig”, schetst letterlijk een eigenschap die u bij het beluisteren van deze bijzondere luidsprekers zult terug vinden.


"Snel en dynamisch"

Vivid Audio zal u trakteren op een live performance pur sang. De open, heldere en snelle weergave zijn een aantal eigenschappen zoals wij deze zouden willen omschrijven. Als u naar een Vivid luistert dan gebeurt er ook wat. Deze energieke weergave is een kenmerk die zeer gewaardeerd wordt door onze klanten, maar bovenal maken deze Vivid's echt muziek! Speelt u een album waarop een kick-drum in volle glorie opgenomen is dan staat die kick-drum ook echt bij u thuis. Het droge snelle laag traktreert u op een level van energie dat u waarschijnlijk nooit eerder hoorde.

Deze doortekende weergave manifesteert zich ook bij lagere volume’s zodat u ook dan kunt genieten van de dynamische contrasten.


"Compromisloze Barbapappa"

De nieuwe Kaya serie toont een elegante en organische vormgeving. Deze luidsprekers versmelten met uw zorgvuldig gekozen interieur en doen u versteld staan van de realistische en loepzuivere weergave. Uw Vivid luidspreker kunt u laten afwerken in een van de standaardkleuren of tegen meerpijs in uw favoriete afwerking. Kaya is toegankelijker qua vormgeving dan de compromisloze Giya-serie. Hierin vindt u de absolute top in weergavekwaliteit. Van de bijzonder compacte Giya G4 tot de majestueuze Giya G1 Spirit.Nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere muzikale objecten? Maak vrijblijvend een afspraak voor een demonstratie en geniet als nooit tevoren van uw favoriete muziek.


“Een Vivid luidspreker is makkelijker te integreren in uw interieur dan u denkt“

EGGP000

Onze eerste kennismaking met Vivid Audio: de magistrale V1.5

EGGP000

Geliefd bij onze klanten: de Vivid Audio Giya G4

EGGP00 00

Ontwerper Laurence Dickie op bezoek bij AudioXperience

Ontdek

Onze Vivid collectie

Bekijk dit project met de Vivid Giya G4 S2:

Spectral DMC-30SV2, Spectral DMA-300SV, dCS Rossini en Vivid Giya G4 S2

Grootste prestaties in een ruimte van beperkte afmeting.

Spectral DMC-30SV2, Spectral DMA-300SV, dCS Rossini en Vivid Giya G4 S2

Om een systeem zoals deze aan onze portfolio te mogen toevoegen is natuurlijk...

Bekijk project

Nieuws

Gerelateerde berichten