AudioXperience introduceert exclusief de nieuwe spectral DMA

06 mrt - Spectral

AudioXperience introduceert exclusief de nieuwe spectral DMA-250 S3

AudioXperience introduceert exclusief de nieuwe spectral DMA-250 S3
De Spectral DMA-250 S3 volgt de voor ons legendarische DMA-240op. Deze eindversterker was voor ons namelijk de eerste kennismaking met de nieuwe “signature” sound van Spectral. Desondanks zal Spectral niet spreken van een verandering in klanksignatuur, echter wij zijn van mening dat de Spectral DMA 240 de eerste versterker is met de vernieuwde klankeigenschappen. Spectral staat natuurlijk bekend om haar ongekende snelheid, controle en moeiteloze weergave ongeacht welke belasting. We zullen eens nader ingaan op de opvolger, de Spectral DMA-250 S3.

De nieuwe Spectral DMA-250S3 is een weer een klankmatig juweeltje!

De nieuwe Spectral DMA-250S3 is een weer een klankmatig juweeltje!

THE SPEED OF SOUND

De compomisloze en supersnelle versterker topologie van de Spectral DMA-280 vormt de basis van de Spectral DMA-250 S3. Deze topologie omvat een zeer geavanceerde input, gain en output drivers gebaseerd op een nieuwe serie van premium Silicon Devices. Deze pure klasse-A versterker en uitgangstrap opereert nu bijna 10 maal sneller dan in vorige Spectral ontwerpen en biedt een indrukwekkende verbetering in resolutie en transienten binnen een ultra lage ruisvloer. Details ontpoppen zich absoluut zonder enige compressie, puur en vervormingsvrij. Wist u dat een Spectral versterker haar volledige vermogen kan leveren aan een frequentie van 1 Mhz? Klik hiervoor meer technische informatie en hiervoor de actuele prijslijst.

unnamed

Spectral’s Focussed Array ontwerp bestaat uit 8 individuele V-fet versterkers. Deze zijn parallel geschakeld om zo het gewenste vermogen van minimaal 200watt per kanaal te bereiken.


Meer over