Spectral audio beluisteren en kopen | AudioXperience Nuenen

Spectral

nl

Megaherz Amplifiers

Spectral

Sinds de oprichting van Spectral Audio, dat is alweer 40 jaar geleden, heeft Spectral zich maar 1 doel gesteld: nieuwe dimensies ontdekken op het gebied van muziekreproductie. Deze volledige toewijding is noodzakelijk om state-of-the-art technologieën te ontwikkelen die vrij zijn van invloeden als marktwerking, prijspositionering en trends. Spectral Audio ontwerpt voor de echte connoisseur; de muzikale fijnproever die zich simpelweg het beste gunt. Richard Fryer (directeur) en Professor Keith O. Johnson( hoofdontwerper) zijn de stuwende krachten achter deze eigenzinnige producten. Professor Keith O. Johnson is een volleerd opnametechnicus en wellicht kent u hem van de prachtige opnamen die hij gemaakt heeft voor het label Reference Recordings.


" Lightening fast"

Spectral staat bekend om zijn bliksemsnelle weergave of wel een realistische dynamische weergave. Moeiteloos en vanzelf zijn ook van toepassing; dat merkten we wel toen we destijds een Magico S5 MKII aanstuurden met de Spectral DMC-30 SC en Spectral DMA-240. Wat een waanzinnige combinatie! Muzikaal, spannend, emotioneel.. Dat smaakte dus naar meer! Het blijkt een ideale combinatie te zijn met Magico, maar ook met Bowers & Wilkins en Wilson Audio. Voor een ieder die nog steeds van mening is dat Spectral streng of steriel zou klinken: die moet toch echt een keertje gaan luisteren naar deze bijzondere apparatuur. De klank is als het luisteren naar een buis maar dan met de snelheid van het licht.


"Cables by MIT"

Spectral voert ook een eigen lijn bekabeling. Spectral ontwikkelt deze weliswaar niet zelf, maar werkt al jaren samen met kabelspecialist MIT. De bekabeling is ontworpen met als uitgangspunt de ultrabreedbandige weergave van hun versterkers. De bekabeling is optimaal afgestemd op een onbelemmerde signaaloverdracht te garanderen en op het intact houden van de designfilosofie. Dat neemt niet weg dat u de huidige series met succes kunt combineren met andere merken bekabeling, maar Spectral garandeert op deze manier coherentie binnen het systeem en met een spectaculaire geluidskwaliteit als resultaat. Oudere Spectral modellen hebben simpelweg Spectral kabels nodig om technisch goed te kunnen functioneren. Vraag ons gerust om advies.


Download de Spectral prijslijst
VNA0
VNA 0

Kies uit één van deze producten

Producten

Bekijk dit project:

Spectral DMC-30SV2, Spectral DMA-300SV, dCS Rossini en Vivid Giya G4 S2

Grootste prestaties in een ruimte van beperkte afmeting.

Spectral DMC-30SV2, Spectral DMA-300SV, dCS Rossini en Vivid Giya G4 S2

Om een systeem zoals deze aan onze portfolio te mogen toevoegen is natuurlijk...

Bekijk project

Nieuws

Gerelateerde berichten