Audioxperience Zomer Update - Audio Experience Live

20 jul -

Audioxperience Zomer Update

Audioxperience Zomer Update

SUMMERTIME!

Lange dagen, zwoele avonden, gezelligheid met vrienden en familie, ja het is weer zomer! Ondanks dat het weer redelijk gunstig is hebben wij toch goed te werken, dus dat is mooi! Wij willen u graag even een update geven over wat nieuwigheden, lopende acties en onze openingstijden in augustus.

In ieder geval wensen wij u een heerlijke vakantie toe. Of u lekker thuis blijft of naar het buitenland gaat; geniet, rust uit en kom als herboren terug!

slider  formation suite gallery 0x

VOLLEDIG DEALERSCHAP BOWERS & WILKINS

AudioXperience is een gecertificeerd Bowers & Wilkins 800 dealer, daar was u waarschijnlijk al bekend mee. Trots zijn we dan ook om te kunnen melden, dat wij nu ook het gehele assortiment van Bowers & Wilkins kunnen leveren! Zijn we bijzonder blij mee! U kunt bij ons terecht voor luidsprekers uit de 700- serie, Bowers & Wilkins hoofdtelefoons maar ook Custom Install producten uit de enorme lijn van inbouwluidsprekers. Daarnaast beschikken wij ook over de splinternieuwe Formation serie van Bowers & Wilkins. Stuk voor stuk prachtige componenten om invulling te geven aan hoogwaardige muziekweergave in elke kamer van uw woning. Formation is topkwaliteit in een zeer chique en stijlvolle vormgeving. Een lijn van actieve luidsprekers zoals de Formation Duo, de zeer fraaie Wedge of een aanvulling in de vorm van de Formation Bar voor uw flatscreen. Lees hieralles over de Bowers & Wilkins Formation serie.

Verder hebben we nog een leuke zomeraanbieding voor op vakantie, thuis of in het vliegtuig. Deze Bowers & Wilkins PX draadloze hoofdtelefoon met Active Noise Cancelling is nu nog beperkt verkrijgbaar tegen een hele interessante prijs: Van € 399,-voor €299,-

Geniet van topweergave en van de heerlijke stilte, want active noise cancelling doet wonderen. Zeker als u vaak reist per vliegtuig. Deze aanbieding geldt tot 1 september 2019.

 fddcfeefcde0c 00x00

LINN SUMMER PROMO

LP Summer Computer Web banner 0px
LP Summer Games Console Email header 0px
LP Summer Phone Email header 0px
LP Summer TV Email header 0px

Linn heeft weer een leuke zomerpromotie aangekondigd.
Bent u in de markt voor een Katalyst upgrade van uw Linn streaming- audiospeler? Of misschien wilt u uw oude componenten vervangen voor de gloednieuwe Linn Selekt DSM? Dan hebben we goed nieuws!

Promotie 1

U ontvangt 10% korting op een upgrade van een Akurate DS/DSM of Klimax DS/DSM naar Katalyst. Het upgraden van een Linn aktief of Exakt luidsprekersysteem naar Katalyst of het upgraden van een aktief systeem naar Exakt met een Exaktbox.

Promotie 2

Ruil een willekeurige speler in zoals een cd-speler of mp3 speler en u krijgt 10% korting op de aanschaf van een Linn DSM. Deze actie geldt voor Linn Majik DSM, Linn Selekt DSM, Linn Akurate DSM en natuurlijk Linn Klimax DSM.

Deze actie loopt tot en met 26 augustus 2019

Linn Selekt DSM Top 00dpi

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN IN AUGUSTUS EN BBQ!

SPA Info Header openingstijden 0x0

Tijdens de zomervakantie zijn we geopend, maar hebben we in augustus wel gewijzigde openingstijden:

Vanaf woensdag 7 augustus tot 31 augustusbent u op doordeweekse dagen welkom tussen 15.00u en 22.00u. Op dinsdagzijn we zoals altijd alleen op afspraak geopend. Op zaterdagzijn we open van 12.00u tot 17.00u.

Deze openingstijden maakt het mogelijk om toch nog even gezellig bij ons binnen te komen, ook als u overdag moet werken.

En dat het de moeite waard zal zijn om langs te komen; daar hebben we wel voor gezorgd! Wij gaan u in augustus elke weekkennis laten maken met iets bijzonders. Van een klein systeem tot non- plus- ultra. Dus dat wordt genieten! Reden te meer om even langs te komen.

En op zowel vrijdag 9 als 30 augustusa.s. bent u welkom om met ons een vorkje mee te prikken van de barbecue.Onze tuin is onderhanden genomen en de mollen zijn gelukkig niet meer de baas:-) Hopelijk is het weer dan gunstig, zodat we lekker in de tuin kunnen relaxen. Maar vergeet zeker niet om even te luisteren naar dat gave systeem wat in onze high-end ruimte opgesteld zal staan.

Als u een hapje mee wilt eten die avond, laat het ons even weten via mail of telefoon.

Nogmaals, geniet van de komende tijd en tot binnenkort!

Martijn Lavrijsen & Erik Paulus