Aurender N10: Het Ultieme Streaming Audio Transport - Audio Experience Live

01 sept - Aurender

Aurender N10: Het Ultieme Streaming Audio Transport

Aurender N10: Het Ultieme Streaming Audio Transport

Streaming specialist Aurender timmert stevig aan de weg met de komst van een aantal nieuwe streaming audio spelers waaronder deze Aurender N-10. De N-10 is een high end streaming audio transport bedoeld om samen te werken met “de beste” D/A converters op de markt. 4TB opslag capaciteit en een 240Gb SSD drive voor het afspelen, zorgt dat er voldoende capaciteit is voor uw muziekverzameling. Maar natuurlijk kan er ook vanuit een Nas gestreamd worden en via online streamingdienst TIDAL en later dit jaar Qobuz.


ir attachment

TECHNIEK

Ontworpen om samen te werken met top kwaliteit D/A converters heeft Aurender De N-10 uitgerust met diverse SP/DIF uitgangen zoals AES-EBU, BNC, Coaxiaal en Toslink. Ook een specifieke USB-Audio uitgang ontbreekt niet. Qua netwerk connectiviteit beschikt de N-10 over twee USB 2.0 poorten een en Gigabit Ethernetpoort. Om een zo laag mogelijke ruisvloer te genereren zijn er afgeschermde lineaire voedingen toegepast. Zo is de OCXO klok geplaatst in een separate behuizing. Op onderstaande afbeelding is de opbouw van de speler te zien.

ir attachment

LUISTEREN

Onze eerste indrukken zijn veelbelovend. Wij hebben de kwaliteiten van de N-10 afgezet via USB tegen de niet kinderachtige Aurender X-100L. Je vraagt je af wat er nu nog verbeterd kan worden..
Zonder de fantastische X-100L te kort willen doen, maar de schoonheid van weergave is echt van een andere klasse! Zoveel resolutie, ruimte en een perfecte timing, dit is weergave van absoluut topniveau! Benieuwd, kom dan luisteren wij hebben de N10 permanent in huis!

  • De Aurender N10 is in zilver en zwart leverbaar en heeft een prijs van € 8.900,-

Meer over