Aurender X100l + Ayre Qb-9 Dsd “ A Killer Combi! “ - Audio Experience Live

26 mrt - Aurender

Aurender X100l + Ayre Qb-9 Dsd “ A Killer Combi! “

Aurender X100l + Ayre Qb-9 Dsd “ A Killer Combi! “

Afgelopen weken hebben wij veel gestoeid met de nieuwe Aurender X100L (met dank aan importeur Moremusic, zij hadden namelijk een pre- productie exemplaar beschikbaar) en de nieuwe Ayre QB-9 DSD Dac. Nu is dat DSD verhaal, door het momenteel beperkte aanbod van DSD files, niet zo spannend. Wat wel spannend is? De muzikale prestatie met cd kwaliteit bestanden is schokkend! Ja, schokkend goed om precies te zijn. Voor ons zet deze combi nieuwe maatstaven in haar prijsklassen.

Even voor de duidelijkheid. De Aurender X100L is een muziekserver, met 6 TB opslag en 120 GB SSD geheugen. De Aurender kan met zo ’n beetje alle bestandsformaten overweg, dus WAV, FLAC, AIFF, ALAC etc. De X100L beschikt alleen over een geoptimaliseerde USB uitgang en kan dus worden gebruikt met een USB DAC of versterker met USB ingang. De bediening gaat momenteel alleen via een iPad of iPad mini, maar er wordt gewerkt aan een Android App, welke later dit jaar beschikbaar zal komen.

We hopen dinsdag 1 april (dit is geen grap) de eerste productiemodellen van de Aurender X100L te mogen ontvangen. De Ayre QB-9 DSD Dac hebben wij al een tijdje in huis, en is ondertussen volledig ingespeeld. Wilt u zelf komen ervaren waarom wij dit ” a killer combi ” noemen? Maak een luisterafspraak!

AYRE QB-9 DSD

€ 3.699,-

AURENDER X100L ( 6 TB OPSLAG, 120 GB SSD)

€ 3890,-


Meer over