Bezoek Aan Dcs Oktober 2016 - Audio Experience Live

01 nov - dCS

Bezoek Aan Dcs Oktober 2016

Bezoek Aan Dcs Oktober 2016

Eindelijk was het zover; ons bezoek aan dCS was afgelopen weekend een feit! Zondagochtend heel vroeg uit de veren om bijtijds te verzamelen op Eindhoven Airport. Ons gezelschap bestond uit: Martin en Olaf van Importeur More Music, Chris van Hifi Studio Wilbert, Alex van A10 Audio, Jose en Willie van New Music en Martijn en Erik van AudioXperience. Hup, het vliegtuig in en op naar Cambridge!


EGGP00 0 0x
EGGP000 0x
EGGP00 0 0x

TRAINING

Natuurlijk zijn we niet gekomen alleen voor de gezelligheid, maar ook om te leren! Dus konden we aan de bak met een vol programma. Raveen Bawa en Martin Reynold lieten ons kennis maken met alle ins en outs van dCS. Productkennis, techniek en configuratie, ja alles kwam aan bod!

EGGP000 0x
EGGP000 0x
EGGP000 0 0x

HOW IT’S MADE

Prachtig om te zien dat alle materialen welke dCS gebruikt voor de productie van hun modellen, made in United kingdom zijn. DCS stelt de aller hoogste eisen aan componenten en afwerking. Het front bijvoorbeeld van een Rossini DAC is gemaakt uit 1 stuk massief aluminium. Transformatoren zijn ontkoppelt van de bodem en staan op hun eigen platform. Speciale sandwich panalen van aluminium worden gebruikt om de bovenzijde dood te maken zodat er geen microfonie op kan treden. Ja, aan echt alles is gedacht. Om aan de top te horen en te blijven wordt aan elk onderdeel aandacht gegeven. Toevalligheden kent men niet bij dCS!

EGGP000 0x
EGGP000 0 0x
EGGP000 0x
EGGP000 0x
EGGP000 0x

TESTING TESTING ONE, TWO

The proof of the pudding… yes is in the eating! Onze Martijn mocht het spits afbijten om een stapeltje dCS Vivaldi te verbinden met interconnects. Zou hij opgelet hebben? Gezien het aantal dCS units dat AudioXperience verkocht heeft zou dat geen probleem moeten zijn! En natuurlijk, dat ging als vanzelf. We hebben tijdens onze laatste show dan ook lekker kunnen “oefenen” met de Vivaldi. Waanzinnige kwaliteit. De top van de top, het beste van het beste..

EGGP00 0 0x
EGGP00 0 0x

SIMPLY WONDERFUL

Het was een prachtige trip om meegemaakt te hebben, we hebben veel plezier gehad met onze collega’s uit de business en veel opgestoken van ons bezoek. Wij willen More Music en alle collega’s die bij het bezoek aanwezig waren danken voor het onvergetelijke weekend! Big thanks to David, Raveen and Martin for having us over! Hieronder vindt u nog een aantal beelden van ons bezoek natuurlijk gemaakt door onze huisfotograaf Erik Paulus:

EGGP000 0x
EGGP000 0x
EGGP000 0x
EGGP00 0x

GEINTERESSEERD GEWORDEN IN DCS?

Kom gerust bij ons langs om kennis te maken met dit unieke product! Wij kunnen u kennis laten maken met de fabelachtige kwaliteit en leggen u alles uit over de vele toepassingen en veelzijdigheid. Wij hebben altijd de dCS Debussy, dCS Rossini Dac en Rossini clock in huis. Overige modellen zijn op aanvraag.

Tot ziens bij AudioXperience

Martijn Lavrijsen & Erik Paulus


Meer over