Bowers & Wilkins Xperience Day Op Zaterdag 25 Januari A.S. - Audio Experience Live

23 dec - Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins Xperience Day Op Zaterdag 25 Januari A.S.

Bowers & Wilkins Xperience Day Op Zaterdag 25 Januari A.S.

Op zaterdag 25 januari a.s. bent u van harte welkom op de Bowers & Wilkins Xperience day bij AudioXperience. Maak kennis maken met heel veel (nieuwe) producten van Bowers & Wilkins. Medewerkers van Bowers & Wilkins Nederland zijn aanwezig zodat al uw vragen beantwoord kunnen worden. Wij demonstreren doorlopend dus reserveren is niet nodig. Loop dus gerust even bij ons binnen. Wat kunt u zoal verwachten? Daarover hieronder meer.


Bowers & Wilkins 800 D3

Bowers & Wilkins 800 D3

VAN HEAD-FI TOT HIGH END

Maak kennis met bijvoorbeeld de nieuwste Bowers & Wilkins hoofdtelefoons zoals de PX-5 en PX-7. Ideale partners voor bij je smartphone en geniet overal van je favoriete playlist. Ook zullen wij Bowers & Wilkins Formation demonstreren; de nieuwe standaard in draadloze audiosystemen. De gehele serie kunt u bij ons komen bewonderen en beluisteren. Natuurlijk komt ook de 700-serie aan bod en niet te vergeten het parade paardje van Bowers & Wilkins: de 800 D3. Zoals u gewend bent van ons zullen wij uit deze producten het maximale halen voor de allermooiste beleving! Klik hiervoor de website van Bowers & Wilkins.

Bowers & Wilkins Formation

Bowers & Wilkins Formation

BOWERS & WILKINS DIAMOND ROOM PLUS

Een demonstratie van de Bowers & Wilkins 800 serie ervaart u het beste in een gecertificeerde Diamond Room. Deze ruimtes zijn qua akoestiek geoptimaliseerd om zo de beste weergave kwaliteit te kunnen garanderen. AudioXperience gaat nog een stapje verder. De akoestische materialen zijn binnen onze ruimte nog verder aan te passen, zodat we voor iedere luidspreker een unieke configuratie hebben. Zo wordt de weergave een ultieme beleving! U zult dan ook de 800-serie ervaren als nooit tevoren; de ultieme Xperience!

Bowers & Wilkins 800 D3 in onze Diamond Plus Room

Bowers & Wilkins 800 D3 in onze Diamond Plus Room

WIN EEN BOWERS & WILKINS FORMATION FLEX

De Bowers & Wilkins Formation Flex

De Bowers & Wilkins Formation Flex

Komt u naar onze Bowers & Wilkins Xperience day, dan maakt u ook kans op het winnen van een Formation Flex! Want wij verloten deze onder de bezoekers. Genoeg reden om dus even langs te komen!

U bent welkom op zaterdag 25 januari a.s. van 10.30u tot 16.30u

Tot ziens!

Team AudioXperience en medewerkers Bowers & Wilkins


Meer over