dCS introduceert Apex voor Rossini en Vivaldi

24 feb - dCS legt de lat nog hoger met de introductie de Ring Dac Apex

dCS introduceert Apex voor Rossini en Vivaldi

dCS introduceert Apex voor Rossini en Vivaldi

dCS heeft groots nieuws te melden! Onlangs kondigde deze uit Cambridge gevestigde firma een verbeterde techniek aan voor hun toegepaste digitaal/ analoog converter: de nieuwe Ring DAC Apex. Deze mega upgrade zal zijn weg vinden in de productlijnen Rossini en Vivaldi. Wat helemaal fantastisch is, is dat huidige bezitters van Rossini en Vivaldi producten binnenkort gebruik kunnen maken van een upgrade programma dat medio mei 2022 beschikbaar zal komen. Details over het upgrade-programma zal spoedig volgen. dCS geeft hiermee een duidelijk signaal af de beste te willen zijn en blijven op het gebied van digitale signaal verwerking. 

dCS Ring Dac Apex

00 0 0  dCS Ring Dac Apex 0 (00x)

In maart 2022  lanceert dCS dus de nieuwste versie van hun Ring DAC voor de productlijnen Rossini en Vivaldi. De engineers van dCS hebben na uitgebreid onderzoek en ontwikkeling belangrijke wijzigingen aangebracht aan de Ring DAC-hardware. dCS heeft de layout van het Ring Dac Apex mainboard  gewijzigd inclusief de ontwikkeling van een geheel nieuwe analoge uitgangstrap. Het resultaat is naar eigen zeggen een vermindering van vervorming en algehele verbetering van de lineariteit maar veel belangrijker nog; dit vertaalt zich terug in een significante prestatie verbetering waarbij zowel Rossini als ook Vivaldi hun leidende rol kunnen blijven vervullen. Op het moment van schrijven kunnen wij nog niet zeggen over deze prestatieverbetering maar gezien de reputatie van dCS zijn onze verwachtingen hooggespannen!

Kijk hier naar de introductie video van dCS over de nieuwe Ring Dac Apex

Show met de nieuwe generatie Rossini en Vivaldi voorzien van Apex

Medio maart 2022 zal dCS starten met de levering van hun producten voorzien van Apex. Het upgradeprogramma zal naar verwachting in mei 2022 beschikbaar komen. Natuurlijk kunnen wij niet wachten u de nieuwste generatie Rossini en Vivaldi te kunnen laten horen en wij zullen dan ook een show gaan plannen rondom de introductie van deze nieuwe producten! Details over deze show zullen spoedig volgen, zodra wij weten wanneer onze producten binnen zijn. Het is alweer te lang geleden en wat is mooier om het showseizoen te openen met dCS.