De Absolute Referentie: Spectral Audio Vindt U Nu Bij Audiox

17 dec - Spectral

De Absolute Referentie: Spectral Audio Vindt U Nu Bij Audioxperience!

De Absolute Referentie: Spectral Audio Vindt U Nu Bij Audioxperience!

De afgelopen jaren is AudioXperience gegroeid. Gegroeid qua kennis en kunde en gegroeid qua assortiment. Met al ruim 21 jaar ervaring in top hifi en High End zijn wij het adres voor de muziekliefhebber! Ons toch al omvangrijke en duidelijk vormgegeven assortiment hebben we dit jaar zorgvuldig verder kunnen uitbouwen met top namen als Bowers & Wilkins en nu ook met Spectral Audio. Wat ons betreft de absolute referentie op versterker technologie!


DMA 00S Series

SPECTRAL AUDIO

Sinds de oprichting van Spectral Audio, alweer 39 jaar geleden, heeft Spectral Audio zich maar 1 doel gesteld: om nieuwe dimensies te ontdekken op het gebied van muziek reproductie. Deze volledige toewijding is noodzakelijk om state-of-the-art technologieën te ontwikkelen die vrij zijn van invloeden als marktwerking, prijs positionering en trends. Spectral Audio ontwerpt voor de echte connaisseur, de muzikale fijnproever die zich simpelweg het beste gunt. Richard Fryer (directeur) en Professor Keith O. Johnson( hoofd ontwerper) zijn de stuwende krachten achter deze eigenzinnige producten. Professor Keith O. Johnson is ook een volleerd opname technicus. Professor Keith O. Johnson kent u van de prachtige opnamen op het Reference Recordings label.

refere

ULTRA SNEL, ULTRA REALISTISCH

Spectral staat bekend om de “snelle weergave” of om maar in gewoon Nederlands te spreken; een realistische dynamische weergave. Moeiteloos en vanzelf zijn ook van toepassing; dat merkten we wel toen we de Magico S5 MKII aanstuurden met de Spectral DMC 30 SC en Spectral DMA 240. Wat een waanzinnige combinatie! Muzikaal, spannend, emotioneel..Dat smaakte dus naar meer! Het blijkt een ideale combinatie te zijn met Magico, maar ook een Bowers & Wilkins 802 of 800 werd met het grootste gemak aangestuurd. Voor een ieder die nog steeds van mening is dat Spectral streng of steriel klinkt zou toch echt een keertje moeten luisteren. Wij zijn enthousiast!

DMC0SC side

EINDE JAARSHOW MET SPECTRAL EN BOWERS & WILKINS 800 D3

Om het jaar dus in stijl af te sluiten zullen wij op vrijdag 30 en zaterdag 31 december en Oudejaar Show organiseren. De Show tijden zijn:

Vrijdag 30 december van 11.00u tot 16.00u

Zaterdag 31 december van 11.00u tot 15.00u

In verband met Oud en Nieuw zullen wij zaterdag om 15.30u sluiten. Hoplijk tot ziens op één of beide dagen!

Martijn Lavrijsen en Erik Paulus


Meer over