De Ultieme Spectral En Magico Beleving Bij Audioxperience Op 8 En 9 December 2017 - Audio Experience Live

24 nov - Spectral, Magico

De Ultieme Spectral En Magico Beleving Bij Audioxperience Op 8 En 9 December 2017

De Ultieme Spectral En Magico Beleving Bij Audioxperience Op 8 En 9 December 2017
Spectral en Magico; omdat het simpelweg ” a match made in heaven” is! De ultieme snelheid, controle en buitengewoon muzikale eigenschappen van Spectral in combinatie met de S-Series van Magico, zorgt voor veel enthousiaste reacties bij onze klanten. We ontvangen reacties als: ” de ultieme beleving van muziek” en ” griezelig realistisch”. De Spectral DMC-30 SC en Spectral DMA-240 voor/eindversterker is voor ons toch wel de belichaming van absoluut vakwerk. Sublieme prestaties met dito prijs/kwaliteitsverhouding! Dat enthousiasme steken we niet onder stoelen of banken; kwaliteit mag gezien en gehoord worden, toch? Daarom organiseren wij op vrijdag 8 en zaterdag 9 december a.s. een uniek evenement waarbij u twee (!!)prachtige Spectral versterker systemen kunt beluisteren in combinatie met Magico luidsprekers!
Unknown  ()

TWEE SYSTEMEN = DUBBEL GENIETEN!

Nu onze nieuwe high end demoruimte in gebruik genomen is hebben we natuurlijk veel meer mogelijkheden als het om demonstreren gaat. Grotere systemen kunnen nu langer blijven staan en daardoor zijn we in staat om een nog beter resultaat te verkrijgen. In de demonstratieruimte I zal Erik de Spectral DMC-30 SC en DMA-240 demonstreren samen met de NADAC als bron en met de Magico S1 MKII als weergever. De kleinste luidspreker uit de S-series van Magico maar met alle eigenschappen van zijn grotere broers. De Magico S1 MKII is een totaal nieuw ontwikkelde luidspreker en dat kan je horen! De Merging+ NADAC player zal zijn kunsten vertonen en u laten horen hoe geweldig goed deze bron op streaming gebied is.

Unknown  ()

SYSTEEM II MET DE SPLINTERNIEUWE SPECTRAL DMA-280 EN MAGICO S5 MKII

In onze nieuwe high-end ruimte zal Martijn de hagelnieuwe eindversterker van Spectral DMA-280 demonstreren. Onze eerste indruk is verpletterend, zo goed als de “nieuwe sound” van Spectral is. Deze weg is ingezet met de Spectral DMC-30 SC/DMA-240 en ook deze DMA-280 eindversterker heeft de nieuwe signatuur, maar legt de lat wel even een paar maten hoger! Wij zullen spelen met de Spectral DMC-30 SV/DMA-280, de dCS Rossini Player met Masterclock en het zwaargewicht: de Magico S5 MkII.

Unknown

KOMT U OOK?

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 december a.s. bent u van harte welkom! U komt gewoon langs, want wij draaien doorlopende sessies.

Erik zal systeem I demonstreren ( Spectral DMC-30/DMA-240/Merging+ NADAC player en Magico S1 MkII)

Martijn zal systeem II demonsteren ( Spectral DMC-30SV/DMA-280/dCS Rosssini player en Magico S5 MkII)

Vrijdag 8 december: 13.00u tot 17.oou

Zaterdag 9 december: 11.00u tot 17.00u

Tot ziens bij AudioXperience: Martijn en Erik.


Meer over