Even Nagenieten Met De Naim S T A T E M E N T - Audio Experience Live

23 mrt - Naim

Even Nagenieten Met De Naim S T A T E M E N T

Even Nagenieten Met De Naim S T A T E M E N T

Ongelofelijk welk niveau tegenwoordig haalbaar is in muziekreproductie! Een Statement op alle fronten en dat hebben we 11 en 12 maart j.l. in optima forma kunnen ervaren!


EGGP000

Geen compromis

Het systeem bewoog zich prachtig mee met de meest uiteen lopende muziekstukken. Singer-song writer Ray Lamontagne bracht o.a. een sfeervolle performance, The Hilliard Ensemble een ijzingwekkend realistische vertolking van ” Most holy mother of God” en dynamiek in optima forma met een fragment slagwerk. Opmerkelijk is ook hoe snel er ook gewenning optreedt aan de haast oneindige reserves zoals dit systeem heeft. Alles gaat zo gemakkelijk waardoor er alle tijd over blijft om van muziek te genieten en dat vonden wij het grootste compliment: een echte muzikale performance levert vuurwerk, hoe minimalistische of juist bombastisch de gekozen muziek ook is.

EGGP000

Natuurlijk is de keten zo sterk als de zwakste schakel en wij waren dan ook zeer content met de dCS Vivaldi als bron en Vivid Audio met de imposante Giya G1 luidspreker. Crystal cable en AudioQuest zorgde voor een vlekkeloze overdracht welke de gehele samenstelling geheel in harmonie bracht.


EGGP000

U bent altijd van harte welkom om eens kennis te komen maken met AudioXperience en haar producten. Houdt onze agenda in de gaten…Meer over