Introductieshow Met De Splinternieuwe Naim Uniti Series Op 1 En 2 September A.s. - Audio Experience Live

15 aug - Naim

Introductieshow Met De Splinternieuwe Naim Uniti Series Op 1 En 2 September A.s.

Introductieshow Met De Splinternieuwe Naim Uniti Series Op 1 En 2 September A.s.

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 september a.s. introduceert AudioXperience de splinternieuwe Naim Uniti Series. Op deze dagen kunt u kennis maken met de gehele Naim Uniti lijn: De Naim Uniti Core, Atom, Star en Nova. Wij vinden de kwaliteit namelijk fenomenaal en dat willen wij u graag laten horen. De nieuwe Naim Uniti modellen zijn onworpen vanaf een geheel nieuw platform en dat heeft zijn vruchten afgeworpen! Niet alleen de waanzinnige geluidskwaliteit is opmerkelijk te noemen, maar niet geheel onbelangrijk, ook het design is van adembenemende schoonheid…


NAIM UNITI FEATURES

De Naim Uniti modellen zijn vervaardigd van geborsteld aluminium, waardoor de modellen zeer solide aanvoelen. Het design doet direct denken aan de Naim Statement en Mu-So en dat is geen straf! De volumeregeling en het stoere maar elegante design vinden wij zeer geslaagd! Het hoge resolutie TFT display is zeer scherp en toont zaken zoals de afbeelding van het gespeelde nummer, ingangskeuze, volume en tijd. Tevens reageert De Naim Uniti Atom, Star en Nova, indien u met uw hand in de buurt van het display komt, met het tonen van meer informatie over de gespeelde track; leuk! Het geheel komt gedistingeerd en chique over. De bijgeleverde afstandsbediening is bi-directioneel en toont ook de stand van het volumeregeling. Men heeft duidelijk gekozen om ook hier zich te onderscheiden van de massa. Geen “Tjap Tjoy” afstandsbediening maar eentje die qua ontwerp en functionaliteit past bij het ontwerp van de Naim Uniti modellen. Aan werkelijk alles is gedacht:

 • Chromecast, Apple Airplay, TIDAL, Spotify® Connect, Bluetooth (AptX HD), Internet Radio™, UPnP™ (hi-res streaming).
 • pre-out, RCA line-in, digitale ingangen ( SPdif, Toslink en HDMI op Atom, Star en Nova).
 • 2 USB aansluitingen voor aansluiting van b.v. een hardeschijf of SSD-schijf, afspelen tot 20.000nummers!
 • Hoge kwaliteit hoofdtelefoonversterker.
 • Een verbluffende kwaliteit aan versterking; uw luidsprekers swingen de pan uit!
 • Bi-directionele RF afstandbediening; nooit meer richten en u ontvangt feedback over b.v. volumestand.
 • Geborsteld aluminium behuizing.
 • Hoge resolutie TFT scherm, perfecte afleesbaarheid, heldere en krachtige kleuren.
 • Integratie voor Multi-room.
 • Cd-speler en ripping moglijkheid ( Uniti Star).
 • Topkwaliteit voor een bijzonder interessante prijs! Al vanaf slechts € 2.250,-

VRIJDAG 1 EN ZATERDAG 2 SEPTEMBER SHOWTIME!

naimunitistar

Op vrijdag 1 en 2 september a.s. organiseren wij een grote Naim Uniti show waarin wij u alle aspecten en unieke features van de gehele Uniti lijn uitvoerig uit de doeken zullen doen. Wij demonstreren alle modellen, dus naast de Naim Uniti Core en Atom, ook de Naim Uniti Star en de Naim Uniti Nova! Het belangrijkste en leukste is natuurlijk het luisteren. Dus u kunt zoals u van ons gewend bent, klinkende demo’s verwachten! Ook kunt u alle modellen uit de Naim Mu-So lijn bij ons vinden. De Naim Mu-So in de Limited Edition Bentley uitvoering is dan ook bij ons te bewonderen. Noteert u alvast in uw agenda! De demonstraties zijn doorlopend, u hoeft zich er niet voor aan te melden. Neem gerust een vriend, buurman of kennis mee!

 • Vrijdag 1 september: 13.00 uur – 17.3o uur doorlopende demonstraties met de nieuwste producten uit de Uniti lijn en speciale aanbiedingen!
 • zaterdag 2 september: 10.00 uur – 16.00 uur doorlopende demonstraties met de nieuwste producten uit de Uniti lijn en speciale aanbiedingen!

Tot ziens!

Martijn Lavrijsen en Erik Paulus


Meer over