Magico S- Series Mk Ii Nu Compleet Bij Audioxperience - Audio Experience Live

16 jun - Magico

Magico S- Series Mk Ii Nu Compleet Bij Audioxperience

Magico S- Series Mk Ii Nu Compleet Bij Audioxperience

Wij schreven het al eerder in onze berichten op Face Book en op onze website: De nieuwe MKII uitvoering van de voor ons succesvolle S-Series, zijn bij ons binnengekomen en nu compleet. De Magico S5 MK II is onlangs gearriveerd en dus beschikken wij nu over een Magico S1 MK II, Magico S3 en Magico S5 Mk II! Dat de S-serie op eenzaam niveau stond bewees voor ons de succesvolle verkoop ervan. Uitzonderlijke luidsprekers van eenzame klasse. Gezien de uitzonderlijke performance van deze luidsprekers houden wij voorlopig dit drietal even aan;-) Maar de nieuwgierigheid naar beter en beter ligt voor ons altijd op de loer. We kijken toch ook stiekem naar de M of Q..


  ()

EIGENLIJK EEN TOTAAL VERNIEUWDE LUIDSPREKER

De term MK II doet eigenlijk deze serie tekort, want er is geen onderdeel hetzelfde gebleven! Nou ja, als we de luidsprekerterminals niet meerekenen. Hier een korte opsomming van alle veranderingen:

  • Nieuw ontworpen top en bodemplaat in 3D design voor verbeterde diffractie en stabiliteit.
  • Toepassing van een met diamand gecoate beryllium tweeter voor ultieme weergave van details.
  • Alle units zijn opnieuw ontworpen voor versie MK II.
  • Uitsluitend topcomponenten gebruikt van specialist Mundorf in de wisselfilters welke vanzelfsprekend zijn aan gepast aan de nieuwe ontwerpen.
 00x
  00x

ULTIEME MAGICO PERFORMANCE ONGEACHT DE GROOTTE

Als u overweegt een top luidspreker aan te schaffen dan is het natuurlijk belangrijk om te letten welk model zal voldoen aan uw wensen. Elke Magico heeft een bijna fullrange performance en door de gesloten kastconstructie is de plaatsing minder kritisch qua basweergave. D.w.z. Magico luidsprekers kenmerken hun strakke, diepe en niet geforceerde basweergave. Maar een S1 MK II plaatsen in een hele grote ruimte zal natuurlijk een ander resultaat opleveren dan plaatsing in een ruimte van geschiktere afmeting. Echter, een Magico S1 MK II zal in een ruimte van geschikte afmeting u bijna geen grenzen geven t.a.v. de kwaliteit van de gebruikte electronica. Andersom kunnen de grotere modellen juist wel weer uitstekend geplaatst worden ook in een kleinere ruimte. Groter is natuurlijk ideaal, maar bent u kleiner behuisd dan is de plaatsing van b.v. een S3 of S5 MKII geen enkel probleem.

 0

WILT U MEER WETEN OVER MAGICO LUIDSPREKERS?

Met het tot stand komen van de juiste keuze van een systeem of component zoals luidsprekers, horen wij vaak alsof het een speld in een hooiberg vinden is. Een soort van queste van het zoeken naar de Heilige Graal. Nee, topweergave uit een systeem is geen geluk, maar juist een doordachte keuze van deze componenten. Bij AudioXperience staat kennis, kunde en liefde voor ons vak en de muziek centraal. Wij nemen de tijd om kennis te maken met u, uw wensen en wat beslist noodzakelijk is, dat wij zelf uw systeem en de akoestische eigenschappen van uw woonkamer leren kennen. Deze moeite nemen wij graag , want zo komen wij tot een op maat gesneden advies waarvan u de vruchten plukt. Maak dus gerust een afspraak met Martijn of Erik en laat u verder informeren.

Martijn Lavrijsen en Erik Paulus


Meer over