Magico S3 Mkii Introductieshow Bij Audioxperience - Audio Experience Live

29 mrt - Magico

Magico S3 Mkii Introductieshow Bij Audioxperience

Magico S3 Mkii Introductieshow Bij Audioxperience

Gespannen hebben we uitgekeken naar de laatste toevoeging aan ons Magico assortiment: De Magico S3 MKII. We hebben de Magico S3 MKII besteld in zilver. Een chique kleur die in de matte uitvoering prachtig uitkomt in onze luisterruimte. Daarmee is ons assortiment in de S serie van Magico compleet! Magico S1 MkII, Magico S3 MkII en Magico S5 MkII zijn dan permanent bij Audioxperience aanwezig.


IMG

WAT IS ER VERBETERD AAN DE MAGICO S3 MKII?

Zoals we reeds kennen van de Magico S1 en S5, is Alon Wolf niet over 1 nacht ijs gegaan. De MK II uitvoeringen zijn compleet herzien en dat betekent dat het eigenlijk compleet nieuwe luidsprekers zijn. Net zoals zijn andere broers zijn de boven en onderzijde van de luidspreker aangepakt en nu ook vloeiender van vorm wat het uiterlijk van de luidspreker zeker ten goede komt! De voeten zijn nu dus ook geintegreerd en de bovenzijde van de luidspreker kenmerkt een enigzins bolle aflopende vorm; Heel fraai! Qua techniek kent deze luidspreker talloze nieuwe upgrades zoals:

  • Een met diamant gecoate beryllium tweeter, uniek in zijn soort!
  • Een nieuwe midrange van Nanografeen, 20 % lichter en 300% stijver
  • Nieuwe 23 cm bass luidsprekers afgeleid van de fameuze M-Project! Een spreekspoel van puur Titanium met een diameter van maar liefst 12,7 cm, de conus vervaardigd van Multiwall Nanografeen.
  • Re-design van de boven en onderzijde van de luidspreker, verfijnder uiterlijk en een gewicht van 77 kilogram.
  • Elliptical Symmetry Crossover topologie met state-of-the-art components van Mundorf.
  • Gevoeligheid 88dB/W/M, impedantie 4 Ohm en frequentiebereik van 24Hz tot 50.000Hz.
  • Afmeting:122cm x 30cm x 30cm
IMG  ()

SHOWTIME MAGICO S3 MKII OP VRIJDAG 14 EN ZATERDAG 15 APRIL

Zoals u gewend bent van ons zullen wij natuurlijk deze nieuwe Magico aan u presenteren! Onze eerste kennismaken was al veelbelovend! Enorm homogeen en met een ruimtelijke weergave en realisme zoals u van Magico gewend bent. Dat gaat wat beloven..

Op dit moment zijn wij druk bezig om de luidspreker naar zijn hoogste niveau te tillen, dus we kunnen nu nog niet verklappen met welke electronica we zullen spelen. 1 ding staat echter vast, u zult weer verstelt staan van zijn performance! Dus u bent van harte welkom. Dat wordt weer genieten van topgeluid en prachtige muziek!

IMG  ()

Vrijdagmiddag show Magico S3 MkII van 13.00u tot 17.00u

Zaterdag show Magico S3 MkII van 11.00u tot 16.00u

Tot op een van de genoemde dagen!

Martijn Lavrijsen en Erik PaulusMeer over