Mark Levinson No.585 Integrated Versterker - Audio Experienc

26 okt - Mark Levinson

Mark Levinson No.585 Integrated Versterker

Mark Levinson No.585 Integrated Versterker

Mark Levinson is geen onbekende voor AudioXperience, wij hebben jarenlange ervaring met deze icoon en vanuit de zijlijn altijd blijven volgen. Wij zeer verheugd u te mogen vertellen dat wij Mark Levinson hebben opgenomen in ons assortiment!

Mark levinson is direct herkenbaar aan het bekende rode dot matrix display en de zeer overzichtelijke lay-out dat al sinds jaar en dag hetzelfde gebleven is. De vormgeving is strak en tijdloos. Ik denk terug aan de legendarische Mark Levinson No. 33H en No. 27.5 als een van de fraaiste eindversterkers ooit gebouwd, de fantastische No.326S en No.32 voorversterkers, en natuurlijk de allereerste geïntegreerde versterker van Mark Levinson: de No.383. Een fantastische geïntegreerde versterker met alle eigenschappen zoals een Levinson kenmerkt. Deze versterker werd geroemd vanwege de zeer muzikale eigenschappen, de bouwkwaliteit en de stabiliteit om een luidspreker ook echt te controleren. Super geïntegreerde versterkers kennen we natuurlijk als geen ander als we de Ayre AX-5 als voorbeeld nemen. Een voorbeeld in optima forma van een wolf in schaapskleren! Kijken we naar de splinternieuwe Mark Levinson No.585, dan praten we over een wolf in een super strak maatpak. Want iedereen die de No.585 ziet zal beamen dat deze versterker echt iets bijzonders is. Een versterker van formaat en in alle opzichten!

no

MEER DAN EEN GEÏNTEGREERDE VERSTERKER

markl

Wie een blik werpt in de versterker zelf, ziet direct hoe clean het ontwerp is; dit is typisch Mark Levinson! De grote, zeer stille volledig ingekapselde 900VA ringkern transformator vormt het kloppend hart van deze gigant. De transformator is zwevend in rubbers opgehangen zodat ringing tegengegaan wordt. De symmetrische opbouw is duidelijk te zien. Stabiel tot 2 Ohm en bij een 8 Ohm’s weerstand levert de versterker met gemak 200w per kanaal. Dit alles in met een Klasse A/B schakeling. Een fantastische bonus is natuurlijk de geïntegreerde D/A converter. Usb/Sp-dif/Toslink en AES-EBU; alles is aanwezig. Combineer met een mooi cd-transport of een top streaming transport zoals de dCS Network Bridge en u hebt een top systeem!Hij past daarom prima in ons concept van minder componenten, maar wel van topkwaliteit. Iets dat wij steeds vaker tegenkomen en een wens is van onze klanten; meer met minder! De Mark Levinson No. 585 is simpelweg een fantastische versterker dat aan de basis staat van een geweldig muzikaal systeem. Een zeer geavanceerde tool waarmee we een verbluffend realistische weergave kunnen realiseren.

Hieronder een korte film over het tot stand komen van de Mark Levinson No. 585:

MARK LEVINSON NO.585 GELUIDSKWALITEIT

Veel van de typische Mark Levinson klankaspecten zijn behouden in dit ontwerp. De ongekende reserves en het gemak waarmee de No. 585 speelt is verbluffend te noemen. Het ontwerp kent een zeer uitgewogen klankbalans en lijkt daarin sprekend op de versterkerontwerpen van vroeger, maar met een belangrijk verschil en dat is de dynamiek en resolutie. De No. 585 laat ongekend veel horen en klinkt veel dynamischer. De resolutie en het doorlaten klinken van harmonischen is van topniveau! Referentietracks laten een articulatie horen van miniscule details wat wij niet eerder gehoord hebben; prachtig!

ML  Amplifer Detail Front B RT

MAAK KENNIS MET MARK LEVINSON BIJ AUDIOXPERIENCE

Nieuwgierig geworden naar Mark Levinson? Maak een afspraak en ervaar zelf de magistrale kwaliteit!

De prijs van de Mark Levinson No. 585 is € 13.990,-


Meer over