Moon Audio Presenteert De Splinternieuwe Moon 390 Streaming-voorversterker - Audio Experience Live

12 sept - Moon

Moon Audio Presenteert De Splinternieuwe Moon 390 Streaming-voorversterker

Moon Audio Presenteert De Splinternieuwe Moon 390 Streaming-voorversterker

Moon audio neemt binnen het assortiment van AudioXperience een steeds prominentere plek in. We hebben het assortiment beetje bij beetje uitgebreid en steeds vaker kiezen onze klanten voor dit merk uit Canada. Moon Audio ontwerpt en vervaardigd al haar apparatuur in eigen huis. Moon audio kenmerkt een hele prettige, fraai gedetailleerde weergave die nooit vermoeiend is. De bouw is heel erg fraai; zeer degelijke chassis waaraan je je al snel vertilt. Aandacht voor detail, dat zien we graag! Dat uit zich ook in een garantie termijn van maar liefst 10 jaar! Hoezo zeker van je zaak? Menig head-fi liefhebber kent de Moon HA 430 hoofdtelefoon versterker als de absolute top in zijn klasse. Naast een betaalbare all-in one performer als de Moon Ace, bestaat het assortiment uit versterker, cd-spelers, Dac’s, streamingaudio- spelers en phono voorversterkers. Onze allerlaatste aanwinst is de Moon 390 streaming- voorversterker. Een musthave vinden wij.


0 Black 0x0

MOON 390 STREAMING-VOORVERSTERKER EN MOON 330 EINDVERSTERKER

Eigenlijk is de Moon 390 een volledige DA-converter, streaming audiospeler en voorversterker in 1. Ideaal om dus te kiezen voor een krachtige eindversterker zoals een Moon 330 en voila, u hebt een waanzinnig mooi hifi systeem. Door de bijzonder grote functionaliteit van digitale/analoge en video!!- ingangen, vormt deze Moon 390 het kloppend van uw set. Bijzonder!! Deze voorversterker beschikt ook over 4K video switching. Playstation, televisie ontvanger en blu-rayspeler profiteren natuurlijk van de ingebouwde D/A converter. Met 1 druk op Mind-app, selecteert u dus de bron naar u wilt kijken en deze Moon switched zowel beeld en geluid naar de juiste ingang. Super handig dus, nooit meer raden welk apparaat op welke HDMI ingang zit. U ziet het gewoon in de app. Tevens beschikt de Moon 390 ook over een phono MM/MC voorversterker die je tijdens het spelen kunt inregelen. Streamingdiensten zijn beschikbaar zoals Qobuz, Tidal en Deezer. Wij hebben in onze luisterruimte de Moon 390 gecombineerd met een Moon 330 eindversterker en dat is een perfecte combinatie! De Moon 330 stereo- eindversterker levert 125w aan 8 ohm en verdubbelt dat aan een 4 ohm belasting. Wat opvalt is hoeveel rust er in de weergave zit. Gemak, alles gaat vanzelf. Een hele mooie eigenschap. Moon versterkers sturen met gemak de meest veeleisende luidsprekers aan. Kijk naar de grote voedingsbuffering en die joekel van een transformator:-)

0A Inside 0x0

MAAK KENNIS MET MOON, MAAK EEN AFSPRAAK

Nieuwsgierig naar de performance van Moon producten? Maak bij ons een afspraak en wij zullen u alle ins-en-outs vertellen over deze fantastische producten en geven u tevens een luisterdemonstratie zodat u precies weet tot welke grote muzikale prestaties deze producten toe in staat zijn.

Moon 390 streaming voorversterker: € 5.490,-

Moon 330 stereo eindversterker 125w: € 3.600,-


Meer over