Moon Neo Ace ” All In One” Muzieksysteem - Audio Experience

20 mei - Moon

Moon Neo Ace ” All In One” Muzieksysteem

Moon Neo Ace ” All In One” Muzieksysteem

Onze vrienden van Moon uit Canada hebben nu wel een hele sterke troef in handen! De Moon Neo Ace is namelijk een kakel verse nieuwe toevoeging aan het toch al indrukwekkende assortiment van Moon. De zogenaamde ” All in One ” systemen zijn mooi compact, veelzijdig en krachtig. Denk maar aan de Linn Majik DSM, Naim Uniti series, Devialet en nu dus ook Moon. Wat maakt deze Ace nu zo bijzonder? Laten we dat eens nader bekijken:


MOON Neo ACE Black 0x

DUIZENDPOOT

Het concept van een all in one is natuurlijk niet nieuw, maar een systeem dat zo goed klinkt en zoveel functionaliteit kent en voor deze prijs; dat is wel uniek te noemen! Allereerst de versterker,want dat is het kloppend hart van elke geluidsinstallatie. De Moon Neo Ace levert 50 watt per kanaal. Dan denkt u misschien: ” dat is ook niet zoveel..”. In getal hebt u misschien gelijk, maar in de praktijk speelt de Ace zo gemakkelijk, met zoveel rust en stuurt zo gemakkelijk luidsprekers aan, dat we niet eens bezig zijn met hoeveel vermogen de versterker kan leveren. Een ding weten we zeker, die voeding zit ijzersterk in elkaar! Net zoals als zijn grotere broeders.

Even een opsomming:

 • 3 line level ingangen
 • Hoofdtelefoon aansluiting op het frontpaneel
 • 8 digitale ingangen waaronder Hi-res USB, SPDIF (2), Optical (2), aptX® Bluetooth®,
  WiFi en Ethernet ingangen.
 • weergave DSD 64-256 en
 • OLED display voor gedetailleerde informatie
 • Eenvoudige MIND setup via on-board software menu.
 • Moving magnet phono voorversterker om weer uw Vinyl collectie nieuw leven in te blazen!
 • Configureerbare analoge ingangen voor Home Theater doorvoer.
 • Streaming Service TIDAL
 produit ban

SYSTEEM SET-UP EN PRIJS

De Moon Neo Ace is een ideale partner voor sublieme muziekweergave. Met bijvoorbeeld een Sonus Faber Veneere 2.5 of de kleine Sonus Faber Chameleon Bookshelf heeft u een uiterst veelzijdig systeem in huis waarmee u jarenlang weer van uw favoriete muziek kunt genieten!

De Moon Neo Ace is leverbaar in zwart en two-tone en kost € 3.400,- en maakt vanaf deze week standaard deel uit van ons assortiment. Bent u geïnteresseerd? Boek hier een demo.


Meer over