Naim Hifi Show Met De Nieuwe Naim Ndx-2 Op Zaterdag 19 Januari 2019 - Audio Experience Live

05 jan - Naim

Naim Hifi Show Met De Nieuwe Naim Ndx-2 Op Zaterdag 19 Januari 2019

Naim Hifi Show Met De Nieuwe Naim Ndx-2 Op Zaterdag 19 Januari 2019
Voor een ieder die wij nog niet persoonlijk gesproken hebben; wensen wij u uiteraard het beste voor het nieuwe jaar! In geluk en gezondheid en met natuurlijk heel veel goede muziek! Nu de periode met oliebollen en feestelijkheden achter ons ligt, bereiden wij ons op de komende periode voor met een aantal mooie show’s.2019 belooft weer een heel mooi audio jaar te worden, waarin wij weer mooie nieuwe producten zullen presenteren. Rondom Naim is het echter wat stiller geweest. Met de succesvolle Uniti Series hebt u reeds meerdere malen kennis kunnen maken, echter nog niet met de vernieuwde Naim series 2 streaming-audiospelers. Naim heeft dus vorig jaar haar streaming-audiospelers vernieuwd. Laten we eens kijken wat er veranderd is.
NDX  Header Product shot

EEN AANTAL FEATURES EN VERANDERINGEN OP EEN RIJ

De Naim NDX-2 streaming-audiospeler kenmerkt features zoals UPnP- streaming, Chromecast, Airplay, Bluetooth aptX, Spotify Connect, ROON endpoint, V-Tuner voor internetradio en natuurlijk multi-room streaming. Digitale ingangen zijn er in de vorm van Toslink, Coaxiaal en BNC. Tevens is het mogelijk om een harde schijf te koppelen aan de speler om direct muziek te kunnen spelen. Ook is deze NDX-2 net als zijn grotere broer ND555 voorzien van een 5-inch kleuren display waarop artwork en informatie weergegeven wordt.De Burr-Brown® PCM1792A digital-to-analogue converter is een van de beste in de huidige markt. De kwaliteit is verder verbeterd door het inzetten van door Naim ontwikkelde digitale filtering en het toevoegen van vernieuwde discrete circuits direct na de DAC. De streaming sectie in de NDX-2 gebruikt de laatste Naim netwerkkaart die door de verhoogde snelheid alle HD-Audio formaten tot 32 bit/384Khz kan verwerken en DSD128. De DAC clock controleert de datastroom en deze data wordt door een SHARC DSP verhoogd met een ongeloofelijke 40-bit nauwkeurigheid voordat deze toegevoerd wordt aan de Burr-Brown DAC.

De Naim NDX-2 gebruikt een op maat gemaakte ringkern transformator met seperate windingen voor het analoge en digitale secties en kan natuurlijk geheel in Naim traditie opgewaardeerd worden met een externe Naim XPS-DR of Naim 555PS voeding. Gedurende de ontwikkeling van de Naim NDX-2 hebben de engineers van Naim de gehele mechanische constructie, component niveau en selectie en print lay-out onder de loep genoemen. Het resultaat is wat u direct merkt als u naar deze speler luistert; hier is aandacht aan besteedt!

Naim inside NDX

ZATERDAG 19 JANUARI NAIM NDX VS NDX2

Op zaterdag 19 januari a.s. nodigen wij u bij ons uit om te luisteren naar de nieuwe Naim NDX-2. Wij zullen een vergelijking maken met de vorige versie Naim NDX en zullen ook laten horen wat een verschil de Naim XPS-2DR voeding maakt. De demonstraties zijn doorlopend, aanmelden is niet nodig. U bent van harte welkom tussen 11:00 uur en 16:00 uur.

Tot zaterdag 19 januari!

Martijn Lavrijsen, Erik Paulus


Meer over